"SASİAD 8. Expo Sakarya Sanayi ve Ticaret Fuarı" - Son Dakika
Güncel

"SASİAD 8. Expo Sakarya Sanayi ve Ticaret Fuarı"

"SASİAD 8. Expo Sakarya Sanayi ve Ticaret Fuarı"

AGB Yapı; fuarda yanmayan yalıtım sıva showu yaptı.

22.09.2012 13:03

SASİAD Üyesi firmalardan AGB Yapı; "SASİAD 8. Expo Sakarya Sanayi ve Ticaret Fuarı"nda açtığı stand büyük ilgi görerek, ziyaretçi akınına uğradı.

Yoğun ziyaretçi akını

Sakarya'da 1999 yılından beri hizmet veren SATSO ve SASİAD üyesi olan AGB Yapı İnşaat Taahhüt ve Restorasyon firması; 20-23 Eylül 2012 tarihleri arasında Adapazarı Şeker Fabrikası'ndaki 7 bin metrekarelik alanında düzenlenen "SASİAD 8. Expo Sakarya Sanayi ve Ticaret Fuarı"nda açtığı stand, büyük ilgi görerek ziyaretçi akınına uğradı. Ürünlerinin tüm darbelere dayanıklı olduğunu gösteren deneyler yapan AGB Yapı; özelikle ateşe dayanıklı No1 yapı ve yalıtım ürünlerinin testi, büyük ilgi gördü. No1 Yapı ve Yalıtım Ürünleri ile Terraco Yapı Malzemeleri'nin Sakarya Bayii olduklarını belirten AGB Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bayraktar; fuarda 4 gün boyunca yeni nesil ısı yalıtım ürünleri ile piyasada alışa gelmiş daha teknoloji ürünleri tanıttıklarını söyledi. Bayraktar; firmalarının dış cephe yalıtım ve hafif yalıtım şapları ile dekoratif iç ve dış cephe kaplama taahhüt işleri anahtar teslimi tadilat işleri yaptıklarını da sözlerine ekledi.

AGB Yapı Firmasını ziyaretler arasında; Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İÇASİFED Genel Başkanı Nihat Güçlü, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Onatça, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, SAMİB Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kar, SASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Bahar, SAMOB Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Çokal, Marmara Bölgesi'nde 70 Bayii, Türkiye genelinde 250 bayi ve 600 müteahhidin bulunduğu Terraco Yapı Malzemeleri'nin Marmara Bölge Satış Yöneticisi Seçkin Aksu, No1 Yapı ve Yalıtım Ürünleri Marmara Bölge Satış Temsilcisi Çağrı Karagöz ve çok sayıda ziyaretçi katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'SASİAD 8. Expo Sakarya Sanayi ve Ticaret Fuarı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement