Sivas'ın Şarkışla ilçesinde anaokulu öğrencileri ramazan davulu çalarak etkinlik yaptı - Son Dakika
Güncel

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde anaokulu öğrencileri ramazan davulu çalarak etkinlik yaptı

Sivas\'ın Şarkışla ilçesinde anaokulu öğrencileri ramazan davulu çalarak etkinlik yaptı

Şehit Bebek Bedirhan Mustafa Karakaya Anaokulu öğrencileri Yıldırım Mahallesi'nde davul çalarak ramazan etkinliği düzenledi. Etkinlik, ÇEDES Projesi kapsamında ramazan kültürünü ve değerlerini öğrencilere aşılamak amacıyla gerçekleştirildi. Öğrenciler, Hacivat-Karagöz karakterlerini canlandırarak küçük bir gösteri sundu ve ailelerine mani ezberletti. Etkinlikle öğrencilerin hafızalarında ramazan kültürü ve değerleri kalması hedeflendi.

14.03.2024 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde, anaokulu öğrencileri ramazan davulu çalıp, mani söyleyerek etkinlik yaptı.

Şehit Bebek Bedirhan Mustafa Karakaya Anaokulu öğrencileri Yıldırım Mahallesi'nde davul çalarak etkinlik gerçekleştirdi.

Anasınıfı öğretmeni Nur Yurdakul, ÇEDES Projesi kapsamında öğrencilere ramazan kültürünü ve değerlerini aşılamak için etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Kendilerine destek veren Nenehatun Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine teşekkür eden Yurdakul, "Öğrencilerimizin destekleriyle Hacivat-Karagöz karakterlerini canlandırarak küçük bir gösteri sundular. Bizler de öğrencilerimizin ailelerine mani ezberletmeleri için rica ettik. Öğrencilerimiz küçük oldukları için henüz oruç, ramazan kavramını tam olarak bilmiyorlar. Bu şekilde hafızalarında ramazan kültürü kalsın, değerlerimizi öğrensinler diye bir etkinlik yaptık." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sivas'ın Şarkışla ilçesinde anaokulu öğrencileri ramazan davulu çalarak etkinlik yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement