Sarıgül'den Yeni Açıklama: Durduramazsınız Beni - Son Dakika
Güncel

Sarıgül'den Yeni Açıklama: Durduramazsınız Beni

Sarıgül\'den Yeni Açıklama: Durduramazsınız Beni

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, TMSF'nin malvarlığına el koymasıyla ilgili, "Ben vazgeçmeyeceğim. Durduramayacaksınız beni." dedi.

18.01.2014 16:40  Güncelleme: 09:34

Şişli Belediye Başkanı, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül'ün tüm mal varlığına Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından tedbir kondu. Tedbir gerekçesi olarak ise Sarıgül'ün 1998 yılında Korkmaz Yiğit'e ait olup daha sonra TMSF tarafından el konulan Bank Ekspres'e olan borcu gösterildi.

"DURDURAMAYACAKSINIZ BENİ"

CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, partisinin Büyük İstanbul Buluşması'nda malvarlığına el konulmasıyla ilgili "Dün akşam 16:30'dan sonra başka bir Sarıgül var. Zannettiler ki Sarıgül'ü durdurabilirim. Zannetiler ki Sarıgül'ü vazgeçirebilirim. Ben vazgeçmeyeceğim. Durduramayacaksınız beni" açıklamasında bulundu.

OĞLUNA SARILIP AĞLADI

Sarıgül'ün açıklamasından sonra Gülben Ergen'in "Durduramazsın Beni" şarkısı çalmaya başladı. Sarıgül konuşması sırasında oğlunu sahneye çağırarak sarılıp ağladı.

İşte Sarıgül'ün açıklamalarından satırbaşları;

"Bütün yurttaşlarımızın Sinan Erdem'den duymasını istiyorum. Barış için, kardeşlik için yola çıkıyoruz. Bize oy veren herkesin haklarını koruyacağız. Bugün burada resimlerinizi bol bol çekin. Bugün burada yeni dostluklar kurun.

Bugün burada sosyal demokrasi yeniden şahlanacak. CHP adayı olmak onurların en büyüğüdür. CHP adayı olmak hizmet adamı olmaktır. CHP adayı olmak arınmaktır, sakınmaktır. CHP adayı olmak Atatürk'ün adayı olmaktır. Hepimiz Mustafa Kemal'in askerleriyiz. 30 Mart akşamı cennet İstanbul'umuza hizmeti hep beraber yapacağız.

"BENİM BELEDİYE BAŞKANLARIM SABAH 06.00'DA KALKACAK"

Buradan bütün belediye başkanlarım ile birlikte şu sözü veriyorum. Belediye başkanı olduğumuzda geldiğimiz yeri unutmayacağız. Nankör olmayacağız, ben değil biz diyeceğiz. Benim belediye başkanlarım sabah 06:00 kalkacak gece 23:00’e kadar koşacak. Benim belediye başkanın koltuğunu değil cennet vatanı koruyacak. Bireylerin değil toplumun belediye başkanı olacak.  Yandaşlarının değil hak edenin işini yapacak.

"BAŞI AÇIK OLAN DA KAPALI OLAN DA BİZİM"

Benim belediye başkanım sorun değil çözüm üretecek.  Sürekli yurttaşlarımızla birlikte olacak. Asla ve asla ötekimiz olmayacak. Başı açık olan da bizim başı kapalı olan da. Bize gelen yurttaşımıza nereden geldin, nerede oturuyorsun diye sormayacağız. Hangi partiye oy verdin demeyeceğiz. Tek soracağımız “Allah’ımın bana verdiği güçle sana nasıl yardımcı olabilirim?

"İSTANBUL ANKARA'DAN YÖNETİLMEYECEK"

İstanbul artık Ankara'dan yönetilmeyecek. İstanbul, İstanbul'dan yönetilecek. Sevgili kardeşlerim artık 6 okun yayı gerilmiştir. Yapmamız gereken Cumhuriyet Halk Partisi'nin bayrağını en yükseğe çekmektir.

"ORTADOĞU BATAKLIĞINA MI SAPLANACAĞIZ?"

Önümüzde tarih bir seçim var. Bu seçimi sıradan bir yerel seçim olarak görmeyin. Türkiye Cumhuriyeti dünyanın demokratik bir ülkesi mi olacak yoksa Ortadoğu bataklığına mı saplanacak. 50 tane İslam ülkesi var. Bu ülkeler arasında saygıyla, demokrasi ile yönetiliyorsak bunu Mustafa Kemal Atatürk’e borçluyuz.

Sarıgül, konuşma yaptığı sırada oğlunu sahneye çağırarak sarılıp ağladı...

"ZAFER DOLU GÜNLER ÖNÜMÜZDE"

Oyunuza sahip çıkın. Sandıklara sahip çıkın. Yüreğinizdeki aslanı uyandırmanın zamanı geldi. İçinizdeki cevheri ortaya çıkarmanın zamanı geldi. İstanbul’da iktidar için yola çıkmanın zamanı geldi. CHP’nin gücünü kararlılığını İstanbul’da bütün yurttaşlarımızla  buluşturacağız. Zafer dolu günler önümüzde. İstanbul’da anahtarı Ak Parti’den teslim almanın zamanı.

"DEFALARCA BİNAMIZA GELDİLER"

TMSF dediğiniz yer bizim belediyemize çok yakın. Bunlar binalarına izin almak için bana defalarca geldiler, defalarca konuştuk. 16 sene önce bir olay olmuş, böyle olmuş sonra ne olmuş. Bir devletin kurumu kendini siyasi parti il başkanı yerine koymuş, seçimlere 73 gün kala yazı gönderiyor. Mustafa Sarıgül’ün mal varlığına el koyduk. Sen sen kardeşim halkın verdiği yetkiyi devlet gücü olarak kullanarak onları yapabilirsin. Ancak sandığa nasıl ipotek koyacaksın. TMSF bizime karşı karşıya. Bir ıslık çalsalar bizi görecekler. Ama biz buradan ıslıkları TMSF’ye ve Ankara’ya gönderelim. Basın ıslıkları.

"GEZİ'DE ÖLENLERİN HESABINI NASIL VERECEKLER?"

Benim bugüne kadar hiçbir şeyim yoktu. Bugün borç çıkardılar. Önemli olan nedir biliyor musunuz? Evlatlarımızın yüzüne bakabilmek. Ben evlatlarımın yüzüne her zaman bakacağım. Ben sizlerle hep beraberim. Ben çocuklarıma her şeyin hesabını verebilirim. Onlar Gezi'de ölenlerin hesabını nasıl verecek?

"O KARARINIZI DEĞİŞTİRİN"

Buradan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne sesleniyorum. O kararınızı değiştirin. Ben çocuklarıma her şeyin hesabını verebilirim. Siz Gezi'de ölenlerin hesabını nasıl vereceksiniz?"

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Sarıgül'den Yeni Açıklama: Durduramazsınız Beni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • İNCİ: BORÇ ÖDEMEMEK DE HIRSIZLIKTIR.KUSURA BAKMASINLAR AMA EĞER BU ADAM SEÇİLİRSE BİLİNKİ SEÇENLERDE HIRSIZDIR.DEDİĞİM DEDİK. 28 16 Yanıtla
  • adanalı: birkez daha gördümki ülkeyi akp den başkası kesinlikle yönetemez, ülkeyi rezil eden bunlar 22 18 Yanıtla
  • TEL AVİV: EVET SENİ KİMSE DURDURAMAZ ÇÜNKÜ SENİN ARKANDA İSRAİL VAR .ERKEKSEN YİGİTSEN DOĞRU İSEN EVET DE. 21 15 Yanıtla
  • UTANMAK YOKMU SENDE: SENDE GURUR OLSA ALDIĞIN PARAYI ÖDERDİN DEFOL GİT SENİN YÜZÜNDEN CHP YE OY VERMEYECEĞİM SİZİN GİBİ SOYGUNCULAR BU ÜLKEYİ NE HALE GETİRDİ UTANMAZ ARLANMAZ ADAM SİZ YİYİN BİZ ÖDEYELİM BAK BİR AYDA NELER OLDUBU ÜLKEDE ACABA ERZİNCANDA TARLALARA SENDE Mİ AYAKKBI KUTULARI SAKLADIN ARAŞTIRILMASINI İSTİYORUM 19 16 Yanıtla
  • MHP SEÇMENİ İSTANBULDA AKP YİMİ CHP YİMİ DESTEKL: MHP SEÇMENİNİN AKP YE BAKIŞI MHP SEÇMENİ TAYYİBİN TERÖRİST BAŞI APO İLE PAZARLIK YAPMASINDAN RAHATSIZ NİYEMİ 30 BİN ŞEHİDİN KATİLİYLE NASIL PAZARLIK YAPARSIN DİYOR MHP SEÇMENİ AYRICA ANDIMIZIN KALDIRILMASI VE AKP MİLLETVEKİLLERİNİN TELEVİZYONLARDA TÜRK IRKI YOKTUR DİYE SÖYLEMLERİNDEN MHP SEÇMENİ ÇOK RAHATSIZ. BU YÜZDEN AKP YE SOGUK BAKIYORLAR MHP SEÇMENİ YİNEDE SORUYORUM MHP SEÇMENİNE İSTANBULDA AKP YİE OY VERİRMİSİNİZ? MHP SEÇMENİNİN CHP YE BAKIŞI MHP VE CHP BİRBİRİNDEN UZAK PARTİLER GÖRÜLEBİLİR. AMA MHP SEÇMENİ İSTANBULDA CHP Yİ DESTEKLEYEBİLİR NEDEDNMİ? GEÇEN YEREL SEÇİMLERDE 2009 YILINDA CHP SEÇMENİ BALIKESİR ADANA KARABÜK UŞAK MANİSA GİBİ ŞEHİRLERDE BLOK OLARAK MHP YE OY VEREREK AKP NİN ELİNDE OLAN BU ŞEHİRLERİ MHP NİN KAZANMASINDA BÜYÜK ROL OYNADI ŞİMDİ SORUYORUM BU NEDENLERDEN DOLAYI MHP SEÇMENİ İSTANBULDA CHP YE OY VERİRMİSİNİZ_? 19 15 Yanıtla
  • misafir: SANA O KADAR YAKIN MIŞ 16 SENEDİR NİYE GİDİP KARDEŞİM ŞU BENİM 3,5 MİLYON DOLAR BORCUM VAR AL ŞU PARAYI DEDİNDE ALMADILARMI EVRAKLAR ORTAYA ÇIKMASA PARANIN ÜZERİNE YATACAKSIN ONDAN SONRADA DÜRÜSTLÜKTEN BAHSEDECEKSİN FAZLA GÖRMEMEK LAZIM EN BÜYÜK HIRSİZ SİZİN GENEL BAŞKANINIZ ÖYLE BAŞA BÖYLE TARAK.ALLAHIM SEN BUNLARA FIRSAT VERME BUNLAR DEVLETİDE SATAR PARASINI HİÇ EDERLER. 25 7 Yanıtla
  • DİNDAR KESİM YOLSUZLUKLARI YETİM HAKKINI UNUTMAZ: Geçmişi yolsuzlukla dolu dediler 16 yıl önce 9kişi ile çekilen krediyi buldular.Ben de çektiğim krediyi ödüyemiiyorum benimde mi geçmişim yolsuzlukla dolu ? 17 14 Yanıtla
  • VATANSEVER: BIDON KAFALI AKPLILER TURKIYE BOLUNDU SIZ BUNDAN HBERNINIZ VARMI KURDISTAN TAYYIPIN ESERLERI AKPYE OY VERENLERIN ALLAH ONLRIN COCUKLARINI PARAMPARCA LESOLULERINE BENZER AMIN 11 19 Yanıtla
  • ahmet bulut: sen şu 35 gayri menkulu açıkla. kanıtlanmış hırsızlık dosyan var. seni neden chp den ihraç ettiler tabi bu millet balık hafızalı olduğu için unutmuş ama biz unutmayız hırsız sana istanbul yokkkkkkkkkkkkkkkk hırsız 22 7 Yanıtla
  • gezginzafer: bize oy verenlerin hakkkını koruyacağız demişsin sayın morgül zaten sizin zihniyetiniz bu, sadece size oy veren vatandaşları temsil ediyorsunuz ve bu yüzden kaybetmeye mahkumsunuz, tüm halkı kucaklayacağız demiyorsunuz. niyeki ? ben ilkokul mezunu bir vatandaşım siyasetten anlamam fakat bu kadar tahsili yüksek insanlarsınız halkı nasıl anlamıyorsunuz, hükümeti eleştirmekten ve herşeyi anayasa ya götürmekten başka bir amacınız yokmu, akparti uzaydan gelmedi, halkı dinledi, kucakladı, halk da çıkardı tahta, bu kadar yalanmı. 23 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement