SANATÇI İZZET YILDIZHAN'DAN EMNİYET MÜDÜRÜ AHMET SULA'YA 100 PUAN - Son Dakika
Güncel

SANATÇI İZZET YILDIZHAN'DAN EMNİYET MÜDÜRÜ AHMET SULA'YA 100 PUAN

TÜRKİYE'de ilk kez Kars'ta düzenlenen 'Sesimiz Emniyette-2" yarışması başarıyla tamamlandı.

21.12.2022 15:04  Güncelleme: 15:17

TÜRKİYE'de ilk kez Kars'ta düzenlenen 'Sesimiz Emniyette-2" yarışması başarıyla tamamlandı. Yarışmada ünlü sanatçı İzzet Yıldızhan, polis başmüfettişi ve 1'nci sınıf emniyet müdürü Ahmet Sula'nın söylediği türkülere 100 puan verdi.

Kars Emniyet Müdürlüğü ve Kafkas Üniversitesi'nin ortaklaşa düzenlediği 'Sesimiz Emniyette-" ses yarışmasının finali dün akşam gerçekleştirildi. Ahmet Arslan Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılan final etabında çeşitli meslek ve üniversite öğrencileri tarafından oluşan 264 kişi arasından ilk 10'a kalan Adnan Karahan, Ali Osman Paslı, Aşkın Amcaoğlu, Ayşegül Kuş, Burak Bahçe, Kadir Özateş, Kadirhan Salduz, Muhammed İkbal Gül, Muharrem Edizhan Büyükcan ve Özgür Barış Boğakan sahnede performanslarını sergiledi. Gecede konuk jüri olarak sanatçı İzzet Yıldızhan ile polis başmüfettişi ve 1'nci sınıf emniyet müdürü Ahmet Sula'nın yaptığı yarışmaya Karslılar yoğun ilgi gösterdi. Yarışmada Muharrem Edizhan Büyükcan 1'nci, Özgür Barış Boğakan 2'nci ve Ayşegül Kuş 3'ncü oldu. Hikaye, şiir ve türkülerle seyirciye unutulmaz dakikalar yaşatan Sula'ya da sanatçı İzzet Yıldızhan jüri adına 100 puan verdi.

Yarışmada dereceye girenlerin ödüllerini Vali Türker Öksüz, Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Amanvermez ve İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç ve Kafkas Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Engin Kılıç verdi. Kars'ta bir ilki yapılan yarışmanın ülke genelinde de yapılmasını gerektiğini söyleyen İzzet Yıldızhan, 'Sesimiz Emniyette, bir sanatçı olarak gençlere ve sanata bu denli bir aktivite olarak, Kars gibi Türkiye'nin diğer bir ucundaki sınır şehrimizde böyle bir aktiviteye imza atan emniyet teşkilatına çok teşekkür ediyorum. Bunun bir ilki ama ülkemizin her tarafında olması gençlerimize ve müziğe de bir destek olmuş oluyor" diye konuştu. Kars Valisi Türker Öksüz, '177 yıldır Türk Polis Teşkilatı ülkemizin, toplumumuzun huzuru, güvenliği, kamu düzeninin sağlanması için gece-gündüz demeden, her türlü fedakarlıkla hizmet veriyor. Emniyet teşkilatımız asayişi korurken, kamu düzenini sağlarken ve her türlü fedakarlığı yaparken toplumumuzdan aldığı güçle, inançla ve güven duygusuyla hareket ediyor. Polis teşkilatımızın milletimizin kalbindir, ülkemizin ve milletimizin gözbebeğidir ve milletimizin gönlünde hep var olmuştur, bundan sonra da var olacaktır" dedi. 'Sesimiz Emniyette-2" yarışmasında 1'nci olan Muharrem Edizhan Büyükcan ise, 'Beklemiyordum, kazandığım için mutlu oldum. Müzik, tiyatro ve sanat evrenseldir, sanatın her alanını seviyorum. 'Sanatsız kalmış bir toplum can damarlarından biri kopmuş demektir Atatürk'ümüz böyle söylemiş. Çok heyecanlı ve mutluyum, teşekkürler" dedi. Ödül törenin ardından sahneye çıkan İzzet Yıldızhan birbirinden güzel türküleriyle katılımcılara güzel bir gece yaşattı.(DHA)

SANATÇI İZZET YILDIZHAN\'DAN EMNİYET MÜDÜRÜ AHMET SULA\'YA 100 PUAN
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel SANATÇI İZZET YILDIZHAN'DAN EMNİYET MÜDÜRÜ AHMET SULA'YA 100 PUAN - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement