Bozdağ: Derbide Yaşananlar Organize Bir Hareket Değil - Son Dakika
Güncel

Bozdağ: Derbide Yaşananlar Organize Bir Hareket Değil

Bozdağ: Derbide Yaşananlar Organize Bir Hareket Değil

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Beşiktaş-Galatasaray maçında çıkan olaylarla ilgili, sporu etkisi altına almaya çalışan radikal gruplara dikkat çekti.

23.09.2013 11:25  Güncelleme: 11:54

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Beşiktaş- Galatasaray maçında çıkan olayların organize bir hareket olmadığını belirtirken sporu etkisi altına almaya çalışan radikal gruplara dikkat çekti.

"ORGANİZE BİR HAREKET DEĞİL"

Bozdağ Samanyolu Haber Televizyonu'nda Samanyolu Yayın Grubu Ankara Temsilcisi Abdullah Abdulkadiroğlu'nun sorularını cevapladı. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ Beşiktaş taraftarlarının yaşananlardan büyük üzüntü duyduğunu bildirdi. Bozdağ, dün yaşanan derbi olaylarında herhangi bir organize hareket olduğunu düşünmediğini fakat sporu tesir ve etkisi altına almaya çalışan radikal gruplar ve terör örgütlerinin çalışmaları olduğu söyledi.

"HER YER TAKSİM HER YER DİRENİŞ, SLOGANINA HERKES KATILMIYOR"

Yaşanan olayları, "şiddet sporu etkisi altına alıyor, spor adına üzücü bir durum" diyerek değerlendiren Bozdağ, konuyla ilgili olarak yargının ve Futbol Federasyonu'nun üzerine düşeni yapacağını da ifade etti.

Gezi olaylarıyla sporun içine siyaseti sokmaya çalışanların bulunduğunu söyleyen Bozdağ, "Her yer Taksim, her yer direniş, sloganına herkes katılmıyor" dedi.

"SİYASİ BİR YÖN YOK"

Bozdağ, Galatasaray - Beşiktaş derbisinde yaşanan olayların planlı ve organize bir hareket olmadığını, olaylarda herhangi bir siyasi yön de bulunmadığı görüşünde olduğunu belirtti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Bozdağ: Derbide Yaşananlar Organize Bir Hareket Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement