Sabah Namazına Gelen Çocuklara Açık Büfe Kahvaltı - Son Dakika
Güncel

Sabah Namazına Gelen Çocuklara Açık Büfe Kahvaltı

Sabah Namazına Gelen Çocuklara Açık Büfe Kahvaltı

MERSİN'in Erdemli İlçesi'nde, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Camiler Haftası için hazırladığı 'Cami Genç Buluşması' projesi kapsamında İlçe Müftülüğü'nce sabah namazını kılan gençlere ve cemaate açık büfe kahvaltı ikram edildi.

02.11.2016 10:55

MERSİN'in Erdemli İlçesi'nde, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Camiler Haftası için hazırladığı 'Cami Genç Buluşması' projesi kapsamında İlçe Müftülüğü'nce sabah namazını kılan gençlere ve cemaate açık büfe kahvaltı ikram edildi.

Ulu Cami'de düzenlenen kahvaltı ikramı öncesi konuşan İlçe Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu, camilerin hayatın merkezinde yer alabilmesi için camilerde etkinlikler gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Bu projelerden biri de cami genç buluşması. Bugünde gençlerimize cami çıkışında iş adamlarımızın sponsorluğunda kahvaltı ikramında bulunuyoruz. Amacımız, gençlerimiz kendilerini camiyle, namazla tanımlasınlar, camiyle bir olsunlar diye bu sene böyle bir faaliyetin içerisindeyiz. Her hafta bir mahallemizin camisine giderek, gençlerle buluşacağız" dedi.

Konuşmanın ardından gençler ve cami cemaati açık büfe kahvaltı yaptı.

- Erdemlimersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sabah Namazına Gelen Çocuklara Açık Büfe Kahvaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement