Saadet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Akyazı'da Esnaf ve Vatandaşları Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Saadet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Akyazı'da Esnaf ve Vatandaşları Ziyaret Etti

Saadet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Akyazı\'da Esnaf ve Vatandaşları Ziyaret Etti

Saadet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ömer Abdullah Ayhan, Akyazı ilçesinde seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Ayhan, esnafı gezdi, vatandaşlarla sohbet etti ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla vatandaşlara karanfil dağıttı. Ayrıca, Mudurnu Nehri'nin çevresini yeşillendirip park ve mesire alanı oluşturacaklarını belirterek, bölgeyi çocukların ve gençlerin güzel vakit geçirdiği bir yer haline getireceklerini ifade etti. Ziyaretlere Saadet Partisi Akyazı Belediye Başkan adayı Şeref Tan, İlçe Başkanı Bayram Balık ve partililer de katıldı.

07.03.2024 12:35  Güncelleme: 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ömer Abdullah Ayhan, Akyazı ilçesinde esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulundu.

İletişim ofisinden yapılan açıklamaya göre, seçim çalışmaları kapsamında Akyazı'da bulunan Ayhan, esnafı gezdi, vatandaşlarla sohbet etti.

Kapalı pazar yerine de uğrayan Ayhan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla vatandaşlara karanfil dağıttı.

Ayhan, Mudurnu Nehri'nin çevresini yeşillendirip burada park ve mesire alanı oluşturacaklarını belirterek, bölgeyi çocukların ve gençlerin güzel vakit geçirdiği bir yer haline getireceklerini kaydetti.

Ziyaretlerde, Saadet Partisi Akyazı Belediye Başkan adayı Şeref Tan, İlçe Başkanı Bayram Balık ve partililer de yer aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Saadet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Akyazı'da Esnaf ve Vatandaşları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement