Polis Eğitime Destek İçin Köy Okulunu Onardı - Son Dakika
Güncel

Polis Eğitime Destek İçin Köy Okulunu Onardı

Polis Eğitime Destek İçin Köy Okulunu Onardı

Kars Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler tarafından eğitime destek için onarımdan geçirilen merkeze bağlı Derecik Köyü İlkokulu törenle açıldı.

09.10.2013 10:42  Güncelleme: 14:09

Kars Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik (TDP) Şubesi'nde görevli polisler tarafından eğitime destek için onarımdan geçirilen merkeze bağlı Derecik Köyü İlkokulu törenle açıldı. Emniyet Müdürü Ercan Çakmak ve Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış tarafından açılışı yapılan okulun öğrencilerine mont hediye edildi.

TDP Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memurları, merkez Derecik Köyü'nde harabeye dönen ilkokulu yenilemek için kolları sıvadı. Yaklaşık bir hafta boyunca günün belli saatlerinde köye giden TDP Şube Müdürü Yahya Çolak ile polis memurları, bir taraftan okulu boyarken, diğer taraftan masa, sıraları onarımdan geçirdi. Polislerin bu istekli çalışmasına köy öğretmenleri ile öğrenciler de destek verdi.

İlkokulun adeta yenilenmesinin ardından köye giden İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak ve İl Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış öğrenci ve öğretmenlerin sevincine ortak oldu. Emniyet ve Milli Eğitim müdürlerinin okul açışını yapıp sınıflar gezmesinden sonra da TDP Şubesi'nin getirdiği kışlık montlar öğrencilere dağıtıldı.

TDP Şube Müdürü Yahya Çolak, eğitime destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Çolak, "Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli olarak Derecik köyü ilköğretim okulunun tadilatını gerçekleştirdik. Güzel bir birliktelik olduğunu düşünüyoruz. Köyün çocukları daha nezih bir ortamda eğitim görecekler. Onlardan tek isteğimiz derslerine çok çalışıp ülkelerine, ailelerine hayırlı birer evlat olmalarıdır" diye konuştu. - Kars

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polis Eğitime Destek İçin Köy Okulunu Onardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement