Pınar Kido, Çocukların Eğlence Kaynağı - Son Dakika
Güncel

Pınar Kido, Çocukların Eğlence Kaynağı

Pınar Kido, Çocukların Eğlence Kaynağı

Süte eğlence katan Pınar Kido'nun yeni eğlence rehberi Komiklik Kitabı çıktı.

06.02.2013 16:46  Güncelleme: 16:41

Muhteşem şakalardan sihirli numaralara, komik bilmecelerden dans gösterisi figürlerine kadar renkli içeriğiyle miniklerin bayılacağı Komiklik Kitabı, 6'lı Pınar Kido alan herkese hediye ediliyor. Oyunları oynayanlar çekilişle Xbox 360 oyun konsolu, Dance Central oyunu ve iPad kazanma şansı yakalıyor. Komiklik Kitabı'ndaki özel şifreler ile  www.kido.com.tr'deki oyunlarda macera büyüyor.

Pınar'ın çocuklara sütü sevdirmek ve süt ürünlerini tüketme alışkanlığı kazandırmak amacıyla sunduğu, lezzetiyle miniklerin vazgeçemediği Pınar Kido'nun sürprizleri devam ediyor. Pınar Kido'nun hazırladığı; çocukların yeteneklerini sergileyebilecekleri, ailelerinin de anı olarak saklayabileceği Komiklik Kitabı, 6'lı Pınar Kido alan herkese hediye ediliyor.

Eğlenceli içeriği ile çocukların ellerinden düşmeyecek, arkadaşlarına ve ailelerine renkli dakikalar yaşatacak olan Komiklik Kitabı, interaktif bir içeriğe sahip. 90 sayfalık kitabın 40 sayfasında çocuklara özel şaka ve şovlar yer alıyor. Kitabın Sihirli Numaralar bölümünde şaşırtıcı sihirbazlık gösterileri, Stand- Up Şov bölümünde komik bilmeceler, Şaka Şov bölümünde miniklerin sınıfın en havalısı olmaları için unutulmaz şaka önerileri bulunuyor. Dans Şov'daki limbo şov ve jüri oylama fişleri ile çocuklar kendi dans yarışmalarını düzenleyebiliyor, not defteri bölümünde ise kendi yaratıcı şaka ve bilmecelerini yazabiliyor. Ayrıca çocuklar Komiklik Kitabı'nın içerisinde yer alan özel şifreler ile www.kido.com.tr'de yer alan oyunlarda avantajlı oynama hakkına sahip oluyor.

Kido.com.tr'ye gelenler biribirinden güzel ödüller kazanma şansı yakalayacaklar. Çekilişe katılanlardan üç kişi iPad Wi-Fİ 16 gb, beş kişi de Xbox 360 oyun konsolu ve Dance Central 3 oyunu kazanıyor. Komiklik Kitabı'ndaki şifreler de macera dolu oyunlarda çocuklara yardımcı olacak.

Pınar Kido ile minikler gerçek muzlu, çilekli ve kakaolu sütlerle lezzetin keyfine varıyor, Komiklik Kitabı ile herkesi eğlendiriyor!

Çekiliş kampanyası, MPİ Gen. Müd.'nün 07.12.2012 tarihli ve MPİ/3480-12727 sayılı izniyle 15.01.2013 - 28.02.2013 tarihleri arasında, Türkiye genelinde yürütülmektedir. 18 yaşından küçükler katılamaz. ÖTV ve KDV hariç, yasal yükümlülükler talihliye aittir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pınar Kido, Çocukların Eğlence Kaynağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement