Pendik'te Siyanür İçen Adam Hastaneye Kaldırıldı - Son Dakika
Güncel

Pendik'te Siyanür İçen Adam Hastaneye Kaldırıldı

İstanbul Pendik'te çay ocağı işleten bir kişi iddia göre siyanür içti. Kendini kaybeden adam kendi dükkanında kustu. Çevredeki vatandaşlar tarafından polis ekiplerine şikayet edilen adam hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili incelemeler devam ediyor.

12.08.2023 19:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pendik'te siyanür içen adam hastaneye kaldırıldı

İSTANBUL - İstanbul Pendik'te çay ocağı işleten ismi öğrenilemeyen bir kişi iddia göre siyanür içti. Kendini Kaybeden adam kendi dükkanında kustu. Çevredeki vatandaşlar tarafından polis ekiplerine şikayet edilen adam hastaneye kaldırıldı.

Olay, bugün saat 18.00 sıralarında İstanbul Pendik İlçesi'nin Kaynarca Mahallesi, Aydınlı Caddesi üzerinde bir çay ocağı işletmeciliği yapan bir dükkanda yaşandı. İddiaya göre Pendik'te daha önce kuyumculuk yapan ve ardından ekonomik sıkıntılar yaşayan ismi öğrenilemeyen adam çay ocağı işletmeciliği yapıyordu. Çevredeki vatandaşlardan alınan bilgilere göre bunalıma giren adam kendi dükkanında intihar etmek için siyanür maddesini alarak içti ve ardından kusmaya başladı. Kısa bir süre sonra adam bayıldı. Çevredeki vatandaşlar tarafından sağlık ekiplerine ve polis ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından siyanür içen adam sedyeye koyularak hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olayın yaşandığı çay ocağını mühürlerken olayla ilgili incelemeleri devam ediyor.

Olayın gören esnaflardan Özdemir Ekşi, "Biz dükkanda çalışıyorduk, memur arkadaşlar geldi. Anlayamadık kalabalık oldu. Kahveci arkadaşımız siyanür içtiğini iddia ediyorlar. Öyle bir şey yapacak biri değil ama belli bir durum yok. Bakalım hayırlısı olsun" dedi.

Pendik\'te Siyanür İçen Adam Hastaneye Kaldırıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Pendik'te Siyanür İçen Adam Hastaneye Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mürit: Hayırlısı olsun ne demek. Olay intihar vakası, artık normal insan kalmadı mı? 0 0 Yanıtla

Advertisement