Pastanede Öldürülen Yeliz Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Pastanede Öldürülen Yeliz Toprağa Verildi

Pastanede Öldürülen Yeliz Toprağa Verildi

Manavgat'ta arkadaşlarıyla pastanede oturduğu sırada pompalı tüfekle öldürülen Yeliz Tek'in cenazesi toprağa verildi.

02.07.2013 14:08  Güncelleme: 12:53

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde önceki gün arkadaşlarıyla pastanede oturduğu sırada başında kask bulunan bir kişi tarafından pompalı tüfekle öldürülen 28 yaşındaki Yeliz Tek'in cenazesi, Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde toprağa verildi.

Manavgat'ta geçen salı günü Bahçelievler Mahallesi 5053 Sokak'ta bir pastanede arkadaşlarıyla oturan Yeliz Tek, başında kask bulunan ve kimliği belirlenemeyen motosikletli bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Pastanenin önündeki açık alanda oturan Yeliz Tek'in masasına yaklaşan saldırgan, pompalı tüfekle ateş ederek olay yerinden kaçtı. Saldırıda ağır yaralanan Yeliz Tek, tedaviye alındığı Manavgat Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Pamukkale Üniversitesi Klasik Arkeoloji Bölümü mezunu olan ve Alanya'nın Okurcalar Beldesi'ndeki bir otelde ön büro görevlisi olarak çalışan Yeliz Tek'in cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından dün gece memleketi Adana'nın Ceyhan İlçesi'ne götürüldü. Yeliz Tek'in cenazesi bugün öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Sağkaya Köyü'nde toprağa verildi.

POLİS SALDIRGANI ARIYOR

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, saldırının meydana geldiği işyerindeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Saldırı anının yansıdığı görüntüleri inceleyen polis, Yeliz Tek'e pompalı tüfekle ateş eden saldırganın kimliğini belirlemeye çalışıyor. Emniyet ekipleri, olay yerine motosikletle gelen saldırganın yanında bir kişinin daha olduğunu kaydetti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pastanede Öldürülen Yeliz Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement