Kadın Sürücünün Çarptığı Engelli, Aracından Oldu - Son Dakika
Güncel

Kadın Sürücünün Çarptığı Engelli, Aracından Oldu

Kadın Sürücünün Çarptığı Engelli, Aracından Oldu

Adana'da bir kadın sürücünün çarptığı 3 tekerlekli motosiklete trafik ekipleri el koyunca engelli vatandaş araçsız kaldı.

01.07.2014 11:23  Güncelleme: 11:28

Adana'da bir kadın sürücünün çarptığı 3 tekerlekli motosiklete trafik ekipleri el koyunca engelli vatandaş araçsız kaldı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Şantiyesinde bekçilik yapan Ramazan Öztürk (44), geçtiğimiz günlerde işten eve giderken kazaya uğradı. Bir kadın sürücü, 'U' dönüşü yasak olan caddeden dönüş yaptığı sırada seyir halindeki Öztürk'ün kullandığı 3 tekerlekli motosiklete çarptı. Ancak motosikletin trafiğe çıkış belgesi olmaması nedeniyle Öztürk'ün 17 yıl kullandığı aracına el konuldu. Asgari ücretle çalışan ve 2 çocuk okutan Ramazan Öztürk, maddi durumu iyi olmadığı için motosiklet alamadı.

Kazadan sonra işe belediye otobüsü ile gidip gelen Öztürk, "Belediye otobüsüne binmem zor oluyor, inmem daha da zor oluyor" dedi. Öztürk, Adana Valisi Mustafa Büyük ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'den yardım isteyerek, "Vali Yolu Caddesi'nden geliyordum. Ramazanoğlu Caddesi'nden ters dönüş yapan bir bayan bana çarptı. Hastaneye gittiğimizde gerekli belgeleri olmadığı için trafik memurları motorumu götürdü. Motosikletimi geri alamıyorum. Yetkililerden Ramazan ayında yardım bekliyorum. Şuanda belediye otobüsleri ile gidip geliyorum. Binmem zor oluyor, inmem daha da zor oluyor. 17 senedir kullanıyordum motosikletimi. Asgari ücretle çalışan bir işçiyim. Tekrar motosiklet alacak durumum yok" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kadın Sürücünün Çarptığı Engelli, Aracından Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement