Özalp Belediye Başkanı Durmaz'dan Erdoğan'a Çöp Tepkisi - Son Dakika
Güncel

Özalp Belediye Başkanı Durmaz'dan Erdoğan'a Çöp Tepkisi

Özalp Belediye Başkanı Durmaz\'dan Erdoğan\'a Çöp Tepkisi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'nın, Özalp Deresi'nin çöple dolu olmasına tepki gösterince Özalp Belediye Başkanı Durmaz'dan Erdoğan'a yanıt gecikmedi.

29.10.2013 12:06  Güncelleme: 12:20

Özalp Belediyesini dereyi temizlememekle eleştiren Erdoğan " Eşi Emine Erdoğan ile birlikte Belediye nerede diye tepki göstermişti.

Van ziyareti sırasında Kendisini eleştiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sosyal paylaşım sitesinden yanıt veren Özalp Belediye Başkanı Murat Durmaz, "o dere DSİ'nin sorumluğunda" dedi

Başkan Durmaz sosyal paylaşım sitesi facebook'ta yaptığı açıklamada; "Bugün sayın Başbakan özalp içemizi ziyaret edip ve bir takım incelemelerde bulunmuş,Ve Başbakan DSI (devlet su işleri) ıslah ettiği derelerin içindeki çöp ve çamuru eleştirmiş.Bilmenizi isterim ki DSI o derenin içini betonladıktan sonra bize devredecek ondan sonra o çöp ve çamurların temizliği bizim sorumluluğumuzda olacak.

Biz AKP nin beş yıllık çöpünü temizledik,Bugün Sayın Başbakan eleştirdiği çöp bizim sorumluluğumuzda değil!!! Kaymakamlığa bağlı DSI'nin sorumluluğundadır. Ve bu kurum ve kuruluşlarda Başbakanlığın bakanlar kurumuna aittir" ifadelerini kullandı. VANHABER

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özalp Belediye Başkanı Durmaz'dan Erdoğan'a Çöp Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement