Osmaniye'de 14 kaçak göçmen yakalandı, 3 kişi tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Osmaniye'de 14 kaçak göçmen yakalandı, 3 kişi tutuklandı

Osmaniye\'de 14 kaçak göçmen yakalandı, 3 kişi tutuklandı

Osmaniye'de polis tarafından durdurulan minibüste, Suriyeli 14 kaçak göçmen yakalandı. Araç sürücüsü ve göçmen kaçakçılığını organize eden 2 kişi tutuklandı. Kaçak göçmenler sınır dışı edildi.

23.01.2024 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

OSMANİYE'de, polisin durdurduğu minibüste, Suriyeli 14 kaçak göçmen yakalandı. Gözaltına alınan araç sürücüsü İmed El M. ile göçmen kaçakçılığını organize eden Abdulaziz El C. ve Ali H. tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, Tarsus Adana Gaziantep (TAG) Otoyolu'ndaki uygulama noktasında, göçmen kaçakçılığının önlenmesi ve düzensiz göçmenlerin yakalanmasına yönelik çalışma yaptı. Uygulamada, şüpheli olduğu değerlendirilip durdurulan minibüste, ülkeye yasa dışı yollarla giren ve kimlik belgeleri olmayan Suriye uyruklu 14 kaçak göçmen yakalandı. Ekipler, araç sürücüsü İmed El M. ile göçmen kaçakçılığını organize eden Abdulaziz El C. ve Ali H.'yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, tutuklandı. Göçmen kaçakçılığında kullanılan araca el koyulup, yediemin otoparkına çekildi. Kaçak göçmenler, İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ndeki idari işlemlerinin ardından Hatay Cilvegözü Kara Hudut Kapısı'ndan sınır dışı edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Osmaniye'de 14 kaçak göçmen yakalandı, 3 kişi tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement