Osmangazi'den Demirtaş'a 8 Park Birden - Son Dakika
Güncel

Osmangazi'den Demirtaş'a 8 Park Birden

Osmangazi\'den Demirtaş\'a 8 Park Birden

Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş'ta yaptırılan 8 park törenle hizmete açıldı.

11.07.2012 15:45  Güncelleme: 15:43

Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş'ta yaptırılan 8 park törenle hizmete açıldı. "Demirtaş, hizmetlerimizle cazibe merkezine dönüştü" diyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 3 yıl içinde ilçeye 63 çocuk ve dinlenme parkı kazandırdıklarını söyledi.

Osmangazi Belediyesi, Demirtaş Bölgesi'ne yapılan 8 parkın açılışını yaptı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın ev sahipliğinde gerçekleşen törene, Osmangazi Kaymakamı Osman Taştan, AK Parti İl Teşkilat Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç, belediye bürokratları ve mahalle sakinleri katıldı.

Demirtaş'ın 2009 yılında Osmangazi sınırlarına katıldığını hatırlatan Başkan Mustafa Dündar, o günden bu yana Demirtaş'ın hizmete doyduğunu söyledi. Bölgenin hızlı bir büyüme içinde olduğunu vurgulayan Başkan Dündar "Demirtaş, Bursa'nın önemli bir cazibe merkezine dönüşüyor. Daha önce buraya 4 park kazandırmıştık. Bugün de 8 parkın açılışını yapıyoruz. Bu parklarla birlikte bölgenin her noktasına vatandaşımızın nefes alabileceği yeni mekanlar kazandırdık. 3 yıl içinde toplamda 98 bin metrekarelik alanda 63 park ve yeşil alan çalışması yaptıklarını belirten Başkan Dündar, "Bölgemizde parkların yanı sıra var olan meydanın genişletilmesi ile ilgili çalışmalarımız da devam ediyor. Aynı zamanda Demirtaş'a değer katacak yarı olimpik yüzme havuzumuzun da temelini attık çok yakında hizmete açacağız. Bunların yanı sıra Türkiye'nin ve dünyanın dikkatini çekecek çok önemli bir projenin daha arifesindeyiz. 32 bin metrekare alana kuracağımız atıcılık ve trap tesisleri bu bölgeyi önemli bir cazibe merkezine dönüştürecek" diye konuştu.

Osmangazi Kaymakamı Osman Taştan da, Bursa'nın gelişiminin tüm Türkiye'nin yanı sıra dünyaya da örnek olduğunu vurguladı. Taştan, yeni parkların bölge halkı için önemli bir hizmet olduğunu söyledi. Taştan, çalışmalarından dolayı Başkan Dündar'ı ve ekibini kutladı. Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Halil İbrahim Uysal da Başkan Mustafa Dündar'a bölge halkı adına teşekkür plaketi sundu.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri toplu törenle 8 parkın açılışını gerçekleştirdi. Parkı gezen Başkan Dündar, çocukların da yoğun sevgisiyle karşılaştı. Çocuklarla tek tek ilgilenen Dündar, salıncakta oturan minik bir çocuğu da sallamayı ihmal etmedi. Osmangazi Belediyesi, bugün yapılan törenle Cumhuriyet 229. Sokak Parkı ve iki park alanı, Barbaros 21. Sokak parkı ile İbrahim Ürgün Parkı, Dumlupınar Parkı, Sakarya Mahallesi Sevinç Sokak Parkı'nı hizmete açtı.

(MŞ)

11.07.2012 15: 24: 13

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Osmangazi'den Demirtaş'a 8 Park Birden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement