Osmancık'ta basın mensupları yemekte biraraya geldi - Son Dakika
Güncel

Osmancık'ta basın mensupları yemekte biraraya geldi

Osmancık\'ta basın mensupları yemekte biraraya geldi

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla Ulusoy Asya Tesisleri Yönetim Kurulu Başkanı AytaçBaba Osmancık'ta görev yapan basın mensuplarına yemek ikramında bulundu.

28.10.2015 22:12

Osmancık Ulusoy Asya Tesisleri Yönetim Kurulu Başkanı Aytaç Baba ve Arif Baba 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensupları ile bir araya gelerek Basın Bayramını kutladı. Her yıl geleneksel olarak Aytaç Baba ve Arif Baba ev sahipliğinde düzenlenen yemek organizasyonuna Osmancık Haber Sahibi Orhan Güçlü, Yazı İşleri Müdürü Selma Çetindere, Muhabir Zafer Yurdakul, Osmancık Gazetesi Sahipleri Özkan Özçelik ve Fatih Kılınç, Anadolu Ajansı Temsilcisi Emrah Akıllı, İhlas Haber Ajansı Temsilcisi İsmail Kabakdere, Cihan Haber Ajansı Temsilcisi Sinan Düzgün, Osmancık Gündem Gazetesi imtiyaz sahibi ve Doğan Haber Ajansı Temsilcisi Mustafa Ulusoy ile Köşe Yazarı İbrahim Özer katıldı.

Programda gazeteciler adına bir konuşma yapan Orhan Güçlü, "Osmancık'taki basın mensuplarınınözel günlerini hiçbir kamu kurum ve kuruluşu hatırlayıp basın mensupları ile bir araya gelmezken, kendilerinin misafiri olmaktan onur duyduğumuz Ulusoy Asya Tesisleri Yönetim Kurulu Başkanı Aytaç Baba'ya teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı. Yemek sonrası oluşan sohbet ortamında Osmancık'ın sorunlarının çözülmesinde basın mensuplarının üzerine düşeni yapması konusunda fikir alışverişi yapıldı.

HABER:Mustafa ULUSOY

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Osmancık'ta basın mensupları yemekte biraraya geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement