Osmancık Kaymakamlığından Başarılı Sporculara Ödül - Son Dakika
Güncel

Osmancık Kaymakamlığından Başarılı Sporculara Ödül

Osmancık Kaymakamlığından Başarılı Sporculara Ödül

Çorum'da derece yapan Osmancıklı Öğrenciler İlçe Kaymakamı tarafından makamında kabul edilerek ödüllendirildi.

09.01.2015 08:58  Güncelleme: 21:56

Çorum'da dereceye giren Osmancık ismail Karataş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç kızlar Futsal Takımı Kaymakam tarafından ödüllendirildi.

Osmancık ismail Karataş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç kızlar Futsal Takımını İlçe Kaymakamı Sezgin üçüncü makamında kabul ederek öğrencileri tebrik edip çeşitli ödüller verdi.

Beden eğitimi Halil Güler antrenörlüğünde çalışmalarına devam eden futsal takımı Aralık ayı içinde oynanan Çorum geneli liseler arası Futsal müsabakalarında il 2.si olmuştu.

Takım oyuncuları; Melisa Çay, Ezgi Soğan, Sümeyra Yılmaz, Özlem Selçuk, Fatma Zengin, Gülsüm Özkardeş, Arzu Sevinç, Gamze Coşkun, Merve Kızılkaya, Sema Nur Kırlangıç ve Esma Aşıcı. Başarılarından dolayı ilçe milli eğitim müdürü İbrahim Gökdere sporcu öğrencileri kabul ederek başarılarından dolayı tebrik etti ve çeşitli hediyeler verdi.

Okul müdürü Ahmet Veldet ve Müdür Başyardımcısı Şahin Gürer'İ okullarında öğrencilere spor konusunda verdikleri destekten dolayı da tebrik etti.

Daha sonra ilçe kaymakamı Sezgin Üçüncü sporcu öğrencileri ve idarecilerini kabul ederek tebrik etti ve çeşitli kitaplar hediye ederek başarılarının devamını diledi.

Öğrencilerle tek tek ilgilenen Kaymakam Sezgin Üçüncü öğrencilerin spor yapmaları ve müsabakalara katılmalarını teşvik edici sözler söyleyerek, zararlı alışkanlıklardan da uzak durmalarını istedi.

HABER:Mustafa ULUSOY


Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Osmancık Kaymakamlığından Başarılı Sporculara Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement