Ordu'da Park Halindeki Araçlarda Kurşun İzleri - Son Dakika
Güncel

Ordu'da Park Halindeki Araçlarda Kurşun İzleri

Ordu\'da Park Halindeki Araçlarda Kurşun İzleri

Ordu'nun Kumru ilçesinde park halindeki araçlarda kurşun izlerine rastlandı.

25.06.2013 14:17

Ordu'nun Kumru ilçesinde park halindeki araçlarda kurşun izlerine rastlandı. Kimi araç sahibi kurşunu araçlarını yıkarken farkederken, kimileri de araçlarını parktan almaya gittiklerinde fark etti.

Alınan bilgilere göre, yaklaşık 20 gün içinde aralıklarla meydana gelen olayda, Kumru'da esnaflık yapan Halil Koç (34) kendisine ait 55 LA 550 plakalı aracını iş çıkışında park ettiği yerden almak istediğinde sağ ön camda kurşun izi fark etti. Olayın polise intikal etmesinden sonra olay yerine gelen Fatsa Olay Yeri Araştırma ekipleri, kurşunun yukarıdan dikey olarak cama isabet ettiğini ve sağ koltuğa saplandığını belirledi. Kurşun incelenmek ve balistik tetkik yapılmak üzere muhafaza altına alınırken, yaklaşık bir hafta sonra Kumru şehir merkezinde iş yerine yakın bir yerde park edilen 52 BN 313 plakalı başka bir araçta daha kurşun izi bulundu.

Aracın sahibi Nevzat Yalçuva (60), aracını yıkamak isterken tavan tarafından yukarıdan giriş yapmış bir kurşun izi gördü. Daha sonra kurşunun kaportada kaldığını fark eden Nevzat Yalçuva, polise ve savcılığa şikayet etmeye gerek duymadığını belirterek, "Havadan gelen kurşunun nesini şikayet edeceksin. Kimi şikayet edeceksin" diye konuştu.

Yaklaşık 20 gün önce bir petrol istasyonunun yakınında park halindeki bir araçta kurşun izine rastlandı. Yetkililer, kurşunların genelde 'ölü kurşun' tabir edilen kurşunlardan olduğunu ve muhtemelen düğünlerde atılmış olabileceğini söylediler.

Kumru Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ordu'da Park Halindeki Araçlarda Kurşun İzleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement