Onur Ödüllerinin Sahipleri Belirlendi - Son Dakika
Güncel

Onur Ödüllerinin Sahipleri Belirlendi

Onur Ödüllerinin Sahipleri Belirlendi

Antalya Televizyon Ödülleri kapsamında yer alan Onur Ödülleri'nin bu yıl Halit Kıvanç, Seyfi Dursunoğlu ve Can Akbel'e verileceği açıklandı.

27.03.2013 12:07

Antalya Televizyon Ödülleri kapsamında yer alan Onur Ödülleri'nin bu yıl Halit Kıvanç, Seyfi Dursunoğlu ve Can Akbel'e verileceği açıklandı.

Televizyon izleyicilerinin yakından tanıdığı Halit Kıvanç, Seyfi Dursunoğlu ve Can Akbel'e ödülleri 27 Nisan Cumartesi günü Mardan Otel'de düzenlenecek törende sunulacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından düzenlenen Antalya Televizyon Ödülleri, her yıl Türk televizyon sektörüne önemli katkılarda bulunmuş, halkın takdirini ve beğenisini kazanmış, toplumsal sorumluluk bilinciyle görev yapan kişi ve kurumlara veriliyor.

BEYAZ CAMIN ÖNCÜ SANATÇILARI

4. Antalya Televizyon Ödülleri'nin onur konuklarından Halit Kıvanç haber ve spor spikerliği yanında sunucu, gazeteci, yazar, yönetici olarak sayısız başarılara imza attı. 200 üzerinde ödülle ödüllendirilen Halit Kıvanç, radyo ve televizyon dünyasının efsaneleri arasına adını yazdıran isimlerin ilk sıralarında yer aldı.

HUYSUZ VİRJİN

Seyfi Dursunoğlu, "Huysuz Virjin" tiplemesiyle kimsenin söyleyemediklerini söyleyerek takdir topladı. Sahne şovlarındaki esprili tarzıyla, tabu olarak görülen birçok konunun üzerine giden Dursunoğlu, 15 milyon TL tutarındaki mal varlığını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne bağışlayacağını açıkladı. Dursunoğlu, sosyal sorumluluk sahibi bir sanatçı olarak belleklerdeki yerini aldı.

DUAYEN HABER SPİKERİ

Haber spikerliğinin duayen ismi Can Akbel, televizyon dünyasında ilklere imza atan bir isim olarak biliniyor. Televizyon haberciliğinde özgün bir yere sahip

"Güne Bakış" programıyla izleyiciyi uzun yıllar TRT ekranlarına kilitledi.

Can Akbel, Bahçeşehir ve Kadir Has Üniversiteleri Radyo-TV Sinema Bölümlerinde öğretim görevlisi olarak deneyimlerini genç nesillere aktardı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Onur Ödüllerinin Sahipleri Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement