Onlar Da Urfa'ya Madalya Getirdi - Son Dakika
Güncel

Onlar Da Urfa'ya Madalya Getirdi

Onlar Da Urfa\'ya Madalya Getirdi

Şanlıurfalı sporcular Ercan Bamya ve Tuba Aykan, Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası'ndan gümüş madalya ile döndü.

11.04.2016 13:39

Antalya'da yapılan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonasında Şanlıurfa Tarımspor'lu bilek güreşi Urfalı sporcular İsmail Ercan Bamya ve Tuba Aykan Finalde şansız bir şekilde yenilerek gümüş madalya kazandı.

Bu yıl Antalya Kemer ilçesindeki bir otelde düzenlenen şampiyonada bin 123 sporcu mücadele etti. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Şanlıurfa Tarımsporlu bilek güreşçileri Urfa'yı temsil ederek madalya ile döndü. Urfa'ya İstiklal Madalyasının verildiği bu gün de Şanlıurfa Tarımsporlu bilek güreşi sporcuları da Urfa'ya madalya hediye etti.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Şanlıurfa Tarımspor Derneği Başkanı ve Bilek Güreşi antrenörü Nuri Pakır "Bu yıl bilek güreşi sporcularımızdan altın madalya bekliyorduk. Ancak her iki şampiyon sporcumuzda finalde şansız bir şekilde 2. olup gümüş madalya aldılar. Tarımspor yönetimi olarak sporcularımızı Türkiye şampiyonasında yalnız bırakmadık, onlarla beraber şampiyonaya katıldık. Şanlıurfa Tarımspor Derneği olarak sporcularımıza her zaman olduğu gibi bundan sonrada hep destek olup şehrimizin ve gençlerimizin spora yönelmesinde destek olmaya devam edeceğiz. Sporcularımı tekrar tebrik eder, başarılarının devamını dilerim" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Onlar Da Urfa'ya Madalya Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement