Ölmeden Önce Son Selfieleri Oldu! Aynı Aileden 4 Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Ölmeden Önce Son Selfieleri Oldu! Aynı Aileden 4 Kişi Hayatını Kaybetti

Erzurum'da 5 kişilik aile hayvan yüklü kamyonla çarpıştı, 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı. Ailenin kazadan hemen önce restoranda çektikleri selfie son fotoğrafları oldu.

01.03.2018 02:08  Güncelleme: 10:29

Erzurum'da meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti. Ailenin, kaza öncesi birlikte yemek yiyip son kez birlikte selfie çekildikleri fotoğrafları ortaya çıktı. Ailesinden 4 kişiyi kaybeden selfieyi çeken genç kız ise yaşam mücadelesi veriyor.

AİLENİN OLDUĞU ARAÇ, HAYVAN YÜKLÜ KAMYONLA ÇARPIŞTI

Erzurum- Aşkale yolunun Küçükgeçit mevkiinde Erzurum'dan Giresun'a giden 54 yaşındaki İbrahim Aydın yönetimindeki araç, yol çalışması nedeniyle tek şeritten trafiğin işlediği yolda, karşı yönden gelen canlı hayvan yüklü kamyon ile çarpıştı.

4 KİŞİ ÖLDÜ, 1 KİŞİ AĞIR YARALANDI

Kazada, otomobil sürücü İbrahim Aydın, annesi Ayşe Aydın, eşi Gülyeter Aydın ve oğlu Muhammed Aydın olay yerinde hayatını kaybederken, yeni evlendiği öğrenilen 23 yaşındaki kızları Kevser Aydın Kara ise ağır yaralandı.

Ölmeden Önce Son Selfieleri Oldu! Aynı Aileden 4 Kişi Hayatını Kaybetti

Kara, ambulansla önce Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ardından da Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Ameliyattan çıkan genç kızın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

ÇEKTİKLERİ SELFİE SON FOTOĞRAFLARI OLDU

Erzurum'da cezaevinde tutuklu olan bir yakınlarına ziyaret ettikten sonra memleketi Giresun'a dönmek üzere yola çıktıkları öğrenilen ailenin yolculuk sırasında Erzurum'da bir restoranda yemek yedikleri ve yemek öncesinde Kevser Aydın Kara'nın cep telefonu ile ailesiyle birlikte selfie çekimi yaptığı ortaya çıktı. Selfie fotoğrafı üzerindeki iki kalp işareti dikkat çekerken, bu fotoğraf ailenin birlikte çekildikleri son fotoğraf oldu.

Aydın ailesinin 4 ferdinin cenazelerinin Giresun'un Keşap ilçesi Gönüllü köyünde bugün ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrasında toprağa verileceği öğrenildi.

Ölmeden Önce Son Selfieleri Oldu! Aynı Aileden 4 Kişi Hayatını Kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ölmeden Önce Son Selfieleri Oldu! Aynı Aileden 4 Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • dursun: allah rahmet eylesin Giresun 21 1 Yanıtla
  • YOBAZ OĞLAN: ALLAH RAHMET EYLESİN 21 0 Yanıtla
  • yalniz: Önce hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum yaralı olan acil sifalar diliyorum 27 sene önce bende yaşadım böyle olay ben yalnız kalmıştım neler çektiğimi ancak Allah bilir hiç kimseden iyilik gormedim ateş düştüğü yeri yakıyor Allah kimseyi dusurmesin hayatımı çok cok zorluklarla kazandım şükürler olsun kendimi ifade bile edemiyorum Allah kimseyi kimseye dusurmesin ... 20 0 Yanıtla
  • Uluborlu kirazı: Allah rahmet eylesin.. 18 1 Yanıtla
  • Ailelerine sabırlar ne büyük acı RABBİM rahmet eyl: Ailesine sabırlar ne büyük acı RABBİM ALLAH rahmet eylesin 17 0 Yanıtla
  • ESVED: gözlere dikkat ettiniz mi, ağır yaralı kızın gözleri ile diğer vefat edenlerin gözleri farklı bakıyo :( ALLAH gani gani rahmet eylesin, ablamıza da ŞAFİ ismiyle şifa versin İNŞA ALLAH.... 11 4 Yanıtla
  • trektor: Allah rahmet eylesin ;( 14 0 Yanıtla
  • deniz: hani lan yol yapmıştınız bölünmüş yol 5 8 Yanıtla
  • Buğra: Çok üzücü...varsın yoksun.... Mekanları cennet olsun.... 12 0 Yanıtla
  • Oflu: Rabbim afiyetli ömür, hayırlı ölüm versin hepimize. 10 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement