Öldürülen Genç Kız Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Öldürülen Genç Kız Toprağa Verildi

Öldürülen Genç Kız Toprağa Verildi

Manavgat'ta, pastanede otururken pompalı tüfekle öldürülen Yeliz Tek'in cenazesi, Adana'da toprağa verildi.

04.04.2013 16:36  Güncelleme: 08:11

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, arkadaşlarıyla bir pastanede otururken başında kask bulunan bir kişi tarafından pompalı tüfekle öldürülen Yeliz Tek'in cenazesi, Adana'da toprağa verildi.

Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı Sağkaya köyünde yaşayan Yeliz Tek (28), 2008 yılında Pamukkale Üniversitesi Klasik Arkeoloji Bölümü'nden mezun olduktan sonra, 3 kız kardeşi gibi turizm işine girdi. Alanya'nın Okurcalar beldesindeki bir otelde ön büro elemanı olarak çalışmaya başlayan Tek, iş çıkışı arkadaşlarıyla birlikte, Manavgat'ta Bahçelievler Mahallesi 5053. Sokak'taki bir pastaneye gitti.

Bu esnada motosikletli 2 kişi, pastanenin yakınına geldi. Kasklı 2 şahıstan biri pastanenin önüne gelerek, montunun altında gizlediği pompalı tüfeği çıkartıp sırtı dönük olan Yeliz Tek'e doğru 5 el ateş etti. Tek'in arkadaşları tüfeği görünce kendilerini yere atarken, genç kız, sırtına isabet eden mermilerle olay yerinde hayatını kaybetti. Kasklı katil zanlısı ise, kendisini bekleyen motosikletli arkadaşının arkasına atlayarak kaçtı.

Cinayetle ilgili soruşturma başlatan polisin, olayla ilgisi olabilecek 3 kişiyi gözaltına aldığı öğrenilirken, Yeliz Tek'in cenazesi memleketi Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı Sağkaya köyünde toprağa verildi.

Genç kızın annesi Fatma Tek, kızını öldüren katil zanlılarının kısa zamanda yakalanıp en ağır cezayla cezalandırılmasını istedi. Cinayetin planlı bir şekilde işlendiğini öne süren yakınları ise, "Katiller Yeliz'in pastanede olduğunu öğrenmişler ve tanınmamak için yüzlerine kask takmışlar. Yeliz'e sırtı dönükken ateş etmiş. Kamera görüntülerinden, zanlıların motosikletle geldiği, birinin Yeliz'i hedef alarak ateş açtığı görülüyor" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Öldürülen Genç Kız Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement