Okul Aile Birliği Seçildi - Son Dakika
Güncel

Okul Aile Birliği Seçildi

Okul Aile Birliği Seçildi

2012- 2013 Öğretim Yılı I.Veli Toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

19.11.2012 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özel Gebze Eğitim Kurumları'nda I.veli toplantısı çoksusu yaşandı. Hafta sonu yapılan veli toplantısına yoğun bir ilgi olması Özel Gebze Eğitim Kurumları'nda gelenekleşen "Okul-Öğrenci-Veli" üçgeninin işlerliliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

HER ALANDA İLK OLDUK

Toplantı Tolga Torman'ın açılış konuşmasıyla başladı. Okul Müdür Yardımcısı Tolga Torman geçen yılın değerlendirmesini yaptıktan sonra şunları dile getirdi:

Torman, "Özel Gebze Koleji olarak her alanda Gebze'ye ve Gebzelilere yenilikçi eğitim anlayışımızla hizmet sunmaya çalıştık. Yıllarca uyguladığımız birçok sistem Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hayata bu yıl geçirildi.6 yıl önce başlattığımız 4+4+4 sistemi ile 5.sınıflarda branşlaşma projesi eğitimde ileri görüşlü hamleler yaptığımızı bir kez daha gözler önüne serdi. Uyguladığımız ÖİSİS (Öğrenci İzlem Sistemi) birçok okul tarafından gıptayla incelenmekte. Biz, eğitim ve öğretimi kişiye özel yapıyoruz. Öğrencilerimizin tüm eksiklerini zamanında tespit edip anında müdahaleyle ortadan kaldırıyoruz."dedi.

"OKULUMUZ AİLE YUVASI"

Tolga Torman'ın ardından okul müdürü Mustafa Gönül bir konuşma yaptı. Mustafa Gönül konuşmasında şunları dile getirdi: "Uzun yıllardır görev yaptığım Özel Gebze Eğitim Kurumları bugün bu yoğun katılımla tam bir aile yuvası olduğunu gözler önüne serdi. Hepinize çok teşekkür ediyorum."

Lise Müdürü Turgut Yıldırım ise okulumuzun bu seviyeye gelmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür etti. Konuşmaların ardından okul aile birliği seçimlerine geçildi. Seçimler sonucunda 2012-2013 öğretim yılı okul aile birlikleri şu şekilde oluştu.

İLKOKUL-ORTAOKUL BÖLÜMÜ

Yapılan seçimler sonucu İlk ve orta okul bölümleri için Rüstem Aldağ, İlknur Günce, Neslihan Özmen, Sevim Erkan, Hatice Tanrıöver, Merak Çakmak, Ayfer Erdoğdu, Sema Daştan, Gökhan Yenigün, Çiğdem Kaplan, Necla Aşık Erdem ve Hemengül Kantarçeken'den kurulu bir yönetim oluşturuldu.

ANADOLU LİSESİ SEÇİMİ

Özel Gebze Eğitim Kurumu Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği yönetimi de şu isimlerden oluştu:

Arzu Pehlivan, İsmail Uysal, Melek Ayar, Mehmet Daştan, Muhlise Kahraman, Hasan Özbey, Eyüp Ayışık, Sinan Babalık, Gülay Uzun, Tamer Kocabaş, Hüseyin Yılmaz ve Ayfer Altuntaş.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Okul Aile Birliği Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement