Ödemiş'te Dolu Sürprizi, Arazilere Zarar Verdi - Son Dakika
Güncel

Ödemiş'te Dolu Sürprizi, Arazilere Zarar Verdi

Ödemiş\'te Dolu Sürprizi, Arazilere Zarar Verdi

Ödemiş'te dolu sürprizi, arazilere zarar verdiİZMİR'in Ödemiş İlçesi'nde öğleden sonla yağmurla başlayan ceviz büyüklüğündeki dolu haziran ayında şaşkınlık yarattı.

29.06.2016 22:58

Ödemiş'te dolu sürprizi, arazilere zarar verdi

İZMİR'in Ödemiş İlçesi'nde öğleden sonla yağmurla başlayan ceviz büyüklüğündeki dolu haziran ayında şaşkınlık yarattı. Dolu yağışı, bağ ve bahçelerde zarara yol açtı.

Ödemiş'te bugün öğleden sonra yağmur yağışı başladı. Bir süre sonra yağmurla birlikte özellikle Bülbüller Mahallesi'nde dolu yağışı yaşandı, Haziran ayında yağmur ve dolu yağışı, şaşkınlık yarattı. Ceviz büyüklüğündeki dolu bağ ve bahçelerdeki ürünlerde zarara yol açtı. Yaklaşık 30 dakika süren yağışın ardından havada tekrar açtı. Güneş kentte yine yüzünü gösterdi. Bağ ve bahçelerdeki zararı tespit etmek için Ödemiş İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

Bülbüller Mahalle Muhtarı Süleyman Çoban, Yarım saat içinde yağan yağmur ve dolu başta zeytinlerimiz olmak üzere meyve bahçelerimiz, karpuz tarlalarımız, silajlık mısırlarımıza yaklaşık yüzde 30 ila yüzde 60 arasında zarar verdi. Devlet büyüklerimizden bir yardım bekliyoruz dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ödemiş'te Dolu Sürprizi, Arazilere Zarar Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement