Nusaybin'de Protesto Yürüyüşünde Olaylar Çıktı - Son Dakika
Güncel

Nusaybin'de Protesto Yürüyüşünde Olaylar Çıktı

Nusaybin\'de Protesto Yürüyüşünde Olaylar Çıktı

Barış ve Demokrasi Partisi’nin (BDP) Mardin’in Nusaybin ilçesinde düzenlediği sınırda güvenlik amacıyla yapılan duvarı protesto yürüyüşünde olaylar çıktı.

28.02.2014 17:24

Barış ve Demokrasi Partisi'nin (BDP) Mardin'in Nusaybin ilçesinde düzenlediği sınırda güvenlik amacıyla yapılan duvarı protesto yürüyüşünde olaylar çıktı.

Mardin BDP tarafından organize edilen güvenlik duvarı protesto mitingi için BDP Mardin Milletvekili Gülser Yıldırım, BDP Mardin İl Başkanı Rasat Kaymaz ve çok sayıda partili Şirin Bulvarı'nda bir araya geldi. Burada yürüyüşe geçen grubu polis, yürüyüşün izinsiz olduğu gerekçesiyle Çağ Çağ Caddesi üzerinde durdurdu. Polis ile BDP'liler arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Güvenlik güçleri, grubun içinde yüzü kapalı kişiler ve ellerinde molotoflar olduğunu belirtti. Burada yapılan basın açıklamasından sonra gruptan ayrılan yüzü maskeli bir grup, polise havai fişek, ses bombası ve molotof attı. Polis ekipleri de gruba göz yaşartıcı bomba ve tazyikli suyla müdahale etti. Polisin müdahalesi sonucu grup ara sokaklara dağıldı.

İlçede olaylar yer yer devam ediyor. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Nusaybin'de Protesto Yürüyüşünde Olaylar Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement