Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi YÖKAK tarafından akredite edildi - Son Dakika
Güncel

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi YÖKAK tarafından akredite edildi

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi YÖKAK tarafından akredite edildi

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, kalite güvencesi ve akreditasyon çalışmaları sonucunda Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından akredite edildi. Üniversite, Türkiye'de akredite olan 53 üniversite arasına girdi. Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, üniversitenin kurumsal gelişime ve akreditasyona büyük önem verdiğini belirtti ve 7 farklı bölümün ve programın ulusal ve uluslararası düzeyde akredite edildiğini açıkladı.

25.04.2024 14:48

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, kalite güvencesi ve akreditasyon alanlarında yürüttüğü çalışmalar sonucu Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) akredite edildi.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Türkiye'de akredite olan 53 üniversite arasına girdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen, Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, üniversitesinin kurumsal gelişime ve akreditasyona çok önem verdiğini belirtti.

Yükseköğretimde kalite güvencesi ve akreditasyon süreçlerinin oldukça stratejik konu olduğunu ifade eden Uslu, "Üniversitemizin bu çerçevede akademik birimler düzeyinde de akreditasyon çalışmaları yürütüyor. An itibarıyla 7 farklı bölümümüz ile programımızın ulusal ve uluslararası düzeydeki akreditasyon kuruluşları tarafından akredite edildi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi YÖKAK tarafından akredite edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement