Necati Belgemen Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Necati Belgemen Seçim Sonuçları

Necati Belgemen Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde AK Parti Aksaray Eskil belediye başkan adayı olan Necati Belgemen isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:02

31 Mart seçimlerinde AK Parti Aksaray Eskil belediye başkan adayı olan Necati Belgemen isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Aksaray Eskil ilçesinde toplam 7 aday ile yarışan Necati Belgemen isimli AK Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde AK Parti Aksaray Eskil adayı Necati Belgemen kimdir? AK Parti Aksaray Eskil adayı Necati Belgemen yüzde kaç oy aldı?

Necati Belgemen Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Aksaray Eskil belediye başkan adayı olarak gösterilen Necati Belgemen Eskil ilçesinde % 52,85 oranında oy almıştır. Eskil ilçesinde % 52,85 oranında oy olan Necati Belgemen adlı AK Parti adayı toplamda 5.557 adet oy sayısına ulaştı.

Necati Belgemen Kimdir?

Necati Belgemen Seçim Sonuçları

1956 yılında Aksaray'da doğdu. İlköğretimi Eskil'de okuyan Belgemen, liseyi Aksaray'da tamamladı. 1984-1989 yılları arasında Anavatan Partisi Eskil Belediye Başkanlığı, 1989-1994 yılları arasında ise yine aynı partiden belediye başkanı seçildi. 1999 yılında da MHP'den belediye başkanı seçilen Belgemen, 2007 yılından bu yana Eskil Ziraat Odası Başkanlığı görevine devam etmektedir. Belgemen, evli ve beş çocuk babasıdır.

Aksaray Eskil ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Necati Belgemen Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement