Nazım Şahin Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Nazım Şahin Seçim Sonuçları

Nazım Şahin Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde BTP ANTALYA büyükşehir belediye başkan adayı Nazım Şahin oldu.

02.04.2019 10:47

31 Mart seçimlerinde BTP ANTALYA büyükşehir belediye başkan adayı Nazım Şahin oldu. BTP adayı Nazım Şahin, ANTALYA büyükşehir belediye başkanlığı yarışında yüzde kaç oy aldı? ANTALYA büyükşehir belediyesini hangi aday kazandı? 31 Mart yerel seçimlerine büyük bir özveriyle hazırlanan BTP ANTALYA büyükşehir belediye başkan adayı Nazım Şahin ile ilgili seçim sonuçları ve ANTALYA büyükşehir belediyesi aday yarışı bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Seçime AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Vatan Partisi, SP, TKP, BBP, DP, HDP, BTP ve DSP olmak üzere 12 parti katıldı. BTP ANTALYA büyükşehir belediye başkan adayı Nazım Şahin oldu. Seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte ANTALYA büyükşehir belediyesini kim kazandı? sorusu merak konusu oldu. ANTALYA aday yarışı ve ANTALYA seçim sonuçlarını merak ediyorsanız doğru adrestesiniz. İşte detaylar…

ANTALYA Seçim Bilgileri

  • ANTALYA büyükşehir belediyesi için toplam sandık sayısının 5.437 olduğu belirlendi.
  • ANTALYA büyükşehir belediyesi için açılan sandık sayısının ise 5.437 olduğu da netleşen bilgiler arasında.
  • ANTALYA büyükşehir belediyesi için katılım oranının ise % 85,22 ile kayıtlara geçtiği görülüyor
  • ANTALYA büyükşehir toplam seçmen sayısının ise 1.708.975 olduğu belirlendi.
  • ANTALYA büyükşehir belediyesi seçimi için oy kullanan toplam seçmen sayısının ise 1.456.341 adet olduğu da yine netlik kazanan bilgiler olarak karşımıza çıkıyor.

BTP ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nazım Şahin Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde BTP ANTALYA büyükşehir belediye başkan adayı olarak gösterilen Nazım Şahin, ANTALYA yarışında % 0,15 oranında aldığı oy ile 8'nci oldu. Nazım Şahin toplamda 2.070 adet oy sayısına ulaştı.

Nazım Şahin Kimdir?

Nazım Şahin,2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde BTP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu.

BTP ANTALYA büyükşehir belediyesi için yarışa giren diğer adayların da aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Nazım Şahin Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement