Musiki Konservatuvarı'ndan Başkan Selmanoğlu'na Onursal Üyelik - Son Dakika
Güncel

Musiki Konservatuvarı'ndan Başkan Selmanoğlu'na Onursal Üyelik

Musiki Konservatuvarı\'ndan Başkan Selmanoğlu\'na Onursal Üyelik

Elazığ Musiki Konservatuvarı Derneği Başkanı Mehmet Kemal Perk, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ile Başkan Vekili Atik Birici'ye onursal üyelik belgesi takdim etti.

27.01.2012 21:01  Güncelleme: 21:02

EMK'da düzenlenen programda Halk Oyunları Federasyonu Bölge Temsilcisi Hayrettin Akkağıt, Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan ile dernek üyeleri de hazır bulundu. Kürsübaşı programına katılan Başkan Selmanoğlu bu belgeyi almaktan dolayı onur duyduğunu ifade etti.

Elazığ Musiki Konservatuvarı Derneği tarafından düzenlenen kürsübaşı programına katılan Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Harput ezgileri ve sanat müziği eserlerine eşlik ederek programı düzenleyenlere bir kez daha teşekkür etti.

EMK Başkanı Mehmet Kemal Perk "Bizim yöremizde bu mevkilere gelen ve bizlere her zaman şartsız destek sunan büyüklerimizi, onursal üye olarak derneğimize kaydediyoruz. Bugün burada Belediye Başkanımız Süleyman Selmanoğlu ile Başkan Vekili Atik Birici'ye onursal üyelik belgelerini takdim ediyoruz." Dedi.

EMK Eski Başkanı Feti Ahmet Deniz, kendisi de Harput'lu olan Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nun şehrin kültür sanat etkinliklerine kattığı hizmetlerin takdire şayan olduğunu belirterek açıklamasında şunları ifade etti:

"İlimizin kültür ve sanat hayatına son derece önem veren Başkanımız Sayın Süleyman Selmanoğlu ile çok değerli Başkan Vekilimiz Atik Birici derneğimizi ziyaret ettiler.

Biz kendilerini derneğimizin onurlu bir yerinde görmek istedik. Bugün kendilerinin de teşrifleriyle bu gururlu tabloyu birlikte paylaşıyoruz."

Elazığ'da kültürel ve sanatsal faaliyetlere sürekli öncülük ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ise açıklamasında şunları söyledi:

"Bugün Musiki Konservatuarı Derneği'nde bulunmaktan son derece memnun olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Kendileri bize Onursal Üye Belgesi takdim ettiler.

Bu belgeyi en güzel yerde kalbimizin en güzel köşesinde saklayacağımızı ifade etmek istiyorum. Gerçekten Musiki Derneğimiz, güzel çalışmalara imza atıyor kendilerine teşekkür ediyordum. Burada gizli kahramanlar var, bir gönül birliği var, bir sevgi, bir ilgi var. Gençlerimiz burada örf adet ve geleneklerine saygılı bir şekilde yetişiyorlar ve kültür hayatına katkı sağlıyorlar. Ben Dernek Başkanımıza ve üyelerimize bizlere sundukları Onursal Üyelik Belgesi için şükranlarımı sunuyorum"

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Musiki Konservatuvarı'ndan Başkan Selmanoğlu'na Onursal Üyelik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement