Müşfik Kenter'in Vefatı - Son Dakika
Güncel

Müşfik Kenter'in Vefatı

Müşfik Kenter\'in Vefatı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, "1947'de başladığı tiyatro yaşamı boyunca gerek yurt içi gerek yurt dışında, yüzün üzerinde oyun sergileyen ve yöneten Müşfik Kenter, herkesin hayranlığını kazanmış,"...

15.08.2012 20:15

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, "1947'de başladığı tiyatro yaşamı boyunca gerek yurt içi gerek yurt dışında, yüzün üzerinde oyun sergileyen ve yöneten Müşfik Kenter, herkesin hayranlığını kazanmış, yeteneğini çalışma azmi ile birleştiren Türkiye'nin gerçek anlamda büyük sanatçılarındandı" dedi.

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, usta tiyatrocu Müşfik Kenter'in vefatı üzerine bir mesaj yayınladı. Hisarcıklıoğlu, Türk tiyatrosuna ve sinemasına büyük hizmetler veren, duayen sanatçı Müşfik Kenter'in kaybından büyük üzüntü duyduğunu bildirdi. Hisarcıklıoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Büyük Usta Müşfik Kenter'in tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrendik. 1947'de başladığı tiyatro yaşamı boyunca gerek yurt içi gerek yurt dışında, yüzün üzerinde oyun sergileyen ve yöneten Müşfik Kenter, herkesin hayranlığını kazanmış, yeteneğini çalışma azmi ile birleştiren Türkiye'nin gerçek anlamda büyük sanatçılarındandı."

Kenter'in performansının ve kişiliğinin genç kuşaklar için daima örnek alınacak bir başarı öyküsü ve rol model olarak kalacağını ifade eden Hisarcıklıoğlu, "Türk iş dünyası adına, vefatından duyduğum üzüntüyü iletir, ailesine yakınlarına ve bütün sevdiklerine başsağlığı dilerim" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Müşfik Kenter'in Vefatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement