Muğla Ölü Sayısı 23'e Yükseldi 1- - Son Dakika
Güncel

Muğla Ölü Sayısı 23'e Yükseldi 1-

Muğla Valisi Amir Çiçek, tur midibüsünün devrildiği kazayla ilgili yaptığı açıklamada, son bilgilere göre 23 kişinin hayatını kaybettiğini, 11 kişinin ise yaralalandığını söyledi.

13.05.2017 16:36

Muğla Valisi Amir Çiçek, tur midibüsünün devrildiği kazayla ilgili yaptığı açıklamada, son bilgilere göre 23 kişinin hayatını kaybettiğini, 11 kişinin ise yaralalandığını söyledi. 2'si çocuk olan yaralılar arasında durumu ağır olanların da bulunduğunu belirten vali Çiçek, "Kaza yerinde incelemeler yapıldı. Ölenlerin cenazeleri morga kaldırıldı. Kazanın nasıl olduğuna yönelik araştırmalar yapılıyor. Frenin patlamış olabileceğini düşünüyoruz. Kaza yerinde bir taraftan çalışmalar yapılıyor, diğer taraftan yol veriliyor" dedi.

ANNELER GÜNÜ GEZİSİYDİ

Öte yandan kazanın, Anneler Günü nedeniyle düzenlenen günübirlik gezi sırasında meydana geldiği, katılanların İzmir'in Buca İlçesi'nin Yaylacık Mahallesi'nden 2 midibüsle yola çıktıkları öğrenildi. Daha çok Balkan göçmenlerinin yaşadığı mahalleden bugün saat 07.30'da yola çıkanların kendi aralarında araç kiralayarak günübirlik tatile çıktıkları, kazadan bir saat önce de mola verdikleri belirtildi.

KAZA YERİ - HASTANE GÖRÜNTÜLERİ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: Mustafa SARIİPEK- Cihan KAYA- Cavit AKGÜN/MUĞLA, (DHA) -

(Tür: Yurt)

Muğla Ölü Sayısı 23\'e Yükseldi 1-
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla Ölü Sayısı 23'e Yükseldi 1- - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement