Muğla'da Sağanak Etkili Oldu - Son Dakika
Güncel

Muğla'da Sağanak Etkili Oldu

Muğla\'da Sağanak Etkili Oldu

Muğla'da etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, bazı evlerin bodrum katlarını su bastı.

30.10.2012 12:13

Muğla'da etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, bazı evlerin bodrum katlarını su bastı.

Kentte gece başlayan ve sabaha kadar etkisini sürdüren gök gürültülü sağanak nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Muğla Belediyesi itfaiye ekipleri su basan cadde ve sokaklardaki rögar kapaklarını açarak biriken suyu tahliye etmeye çalıştı. İş makineleri da yolları açarak su birikintilerini tahliye etti.

Evlerini su basan vatandaşlar ise eşyalarını tahliye etmek çaba harcadı. Bu arada sağanak nedeniyle bazı evlerin bahçelerindeki ağaçların da köklerinden sökülerek devrildiği görüldü.

Muğla Belediyesi İtfaiye Müdürü Raşit Çöl, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentte gece başlayan ve sabaha kadar etkisini sürdüren gök gürültülü sağanak nedeniyle bazı evlerde su baskını yaşandığını, ekiplerin aralıksız çalışmalarını sürdüklerini söyledi.

İtfaiye ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin tahliye çalışmalarına devam ettiklerini belirten Çöl, "Su basan 20 ev ve iş yerinin kömürlük ve kazan dairelerindeki suyu tahliye ettik. Herhangi bir can kaybı veya ciddi anlamda maddi hasar söz konusu değil" dedi.

Su baskını nedeniyle evlerinin hasar gördüğünü ifade eden Nuray Acar da

"Sabah erken saatlerden itibaren eşyalarımızı ve ahırdaki hayvanlarımızı kurtarmak için büyük mücadele verdik. Belediye ekipleri sokakta biriken suyu iş makineleri ile rögar kapaklarını açarak tahliye etmeye çalıştı" diye konuştu.

Muhabir: Durmuş Genç

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - MUĞLA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muğla'da Sağanak Etkili Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement