Son Dakika | MİT DESTEKLİ OPERASYONDA KAÇAK GÖÇMENLERLE YAKALANAN 11 ORGANİZATÖR SERBEST - Son Dakika
Güncel

Son Dakika | MİT DESTEKLİ OPERASYONDA KAÇAK GÖÇMENLERLE YAKALANAN 11 ORGANİZATÖR SERBEST

Son dakika haberine göre İZMİR'in Urla ilçesinden yasa dışı yollardan Yunan adalarına geçiş hazırlığındaki 107 kaçak göçmenle yakalanan 11 organizatör, sevk edildikleri adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

26.10.2022 09:50  Güncelleme: 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İZMİR'in Urla ilçesinden yasa dışı yollardan Yunan adalarına geçiş hazırlığındaki 107 kaçak göçmenle yakalanan 11 organizatör, sevk edildikleri adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir grup kaçak göçmenin minibüslerle yasa dışı yollardan Yunan adalarına geçmek için Urla'ya geleceğini belirledi. Urla Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı doğrultusunda, İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü, Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Şube Müdürlüğü, Urla İlçe Jandarma Komutanlığı, MİT Başkanlığı ve Aydın Jandarma Taktik İHA Birlik Komutanlığı ortak çalışma yaptı. Urla'nın Zeytineli Mahallesi Çakmak Koyu mevkiinde araziye dün sabah gelen 8 araçta, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu toplam 107 kaçak göçmen ile 11 organizatör şüphelisi yakalandı. Yakalanan kaçak göçmen ile organizatörler, jandarma karakoluna götürüldü. Kaçak göçmenler işlemleri sonrası İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 11 organizatör şüphelisi ise Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından adli kontrol şartıyla serbest bıraktı.

Son Dakika | MİT DESTEKLİ OPERASYONDA KAÇAK GÖÇMENLERLE YAKALANAN 11 ORGANİZATÖR SERBEST
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son Dakika | MİT DESTEKLİ OPERASYONDA KAÇAK GÖÇMENLERLE YAKALANAN 11 ORGANİZATÖR SERBEST - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement