Minibüs Uçuruma Yuvarlandı: 2 Ölü - Son Dakika
Güncel

Minibüs Uçuruma Yuvarlandı: 2 Ölü

Minibüs Uçuruma Yuvarlandı: 2 Ölü

Gazipaşa ilçesinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs 150 metrelik uçuruma yuvarlandı.

26.02.2014 15:04

Gazipaşa ilçesinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs 150 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada, minibüs sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

20 yaşındaki sürücü belgesi olmayan Hasan G., Karatepe köyünde arkadaşı Özcan Özdemir'i de yanına alarak babasına ait 07 UN 704 plakalı minibüsle köyden ayrıldı. Nereye gittiğini kimseye söylemeyen Hasan G., gece eve dönmeyince babası Mustafa G. ve yakınları tarafından aranmaya başlandı. Sabah saatlerinde Karatepe köyü çıkışında arama çalışmasına devam eden Hasan G.'in yakınları ve köylüler, uçuruma yuvarlanmış bir aracı fark etti. Aracın düştüğü bölgeye ulaşan köylüler, araçtan savrulan Hasan G. ve Özcan Özdemir'in cansız bedenleriyle karşılaştı. Acı haberi alan baba Mustafa G. ve yakınları, sinir krizi geçirdi. Kazada hayatını kaybeden iki gencin cesedi, jandarma, itfaiye ve köylülerin yardımı ile bulundukları yerden çıkarılarak otopsi için Gazipaşa Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne gelen İlçe Kaymakamı Muhittin Pamuk, kazada ölen Hasan G.'in babasını teselli etmeye çalıştı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Minibüs Uçuruma Yuvarlandı: 2 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement