Milliyet Foto Muhabiri Aygün'ün Suriye'de Kaçırılması - Son Dakika
Güncel

Milliyet Foto Muhabiri Aygün'ün Suriye'de Kaçırılması

Milliyet Foto Muhabiri Aygün\'ün Suriye\'de Kaçırılması

Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye giriş yapan Aygün'ün ağabeyi Yakup Mehmani Aygün: “Kardeşimin serbest bırakılmasından duyduğum sevinci ifade etmeye kelime bulamıyorum”

05.01.2014 22:19

Görev için gittiği Suriye'de 40 gün önce kaçırılan ve kısa süre önce kurtarılarak Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye giriş yapan Milliyet foto muhabiri Bünyamin Aygün'ün ağabeyi Yakup Mehmani Aygün, "Kardeşimin serbest bırakılmasından duyduğum sevinci ifade etmeye kelime bulamıyorum" dedi.

Aygün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bünyamin Aygün'ün Cilvegöz Sınır Kapısı'ndan giriş yaptığını öğrendiğini belirterek, şunları söyledi:

"Şu anda İstanbul Gümüşhane Köseliler Derneği'ndeyiz. Çok sayıda hemşehrimiz ile kardeşimin serbest bırakılmasının sevincini yaşıyoruz. Yanımda Bümyamin'in oğlu Murat da var. Çok mutluyuz. Sevinçten ayaklarımız yere basmıyor. Sevinçten kalbimiz duracak gibi. Bünyamin şu anda Cilvegözü'nde.  İstanbul'a gelişini dört gözle bekliyoruz."

Aygün, Bünyamin Aygün'ün Suriye'den sağ salim dönmesi için girişimde bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'na ve Koordinatör Vali Veysel Dalmaz'a teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Bu arada, Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün ise Bünyamin Aygün'ün Türkiye'ye döndüğünü büyük mutlulukla öğrendiklerini, haberin Aygün'ün bebe ocağı Gümüşhane'nin Köse ilçesinde büyük sevinçle karşılandığını söyledi. - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Milliyet Foto Muhabiri Aygün'ün Suriye'de Kaçırılması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement