Midyat'a Giden HDP'li Altan Tan'a Vatandaştan Tepki! Bölgeyi Terk Etti - Son Dakika
Güncel

Midyat'a Giden HDP'li Altan Tan'a Vatandaştan Tepki! Bölgeyi Terk Etti

PKK'lıların bomba yüklü araçla düzenlediği saldırının ardından ilçeye giden HDP'li Tan, olay yerinde vatandaşın tepkisiyle karşılaştı. Tan, aracına binerek bölgeden uzaklaştı.

08.06.2016 16:01  Güncelleme: 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PKK'lı teröristler bu kez Mardin'in tarihi ve turistik ilçesi olan Midyat ilçesini hedef aldı. Bugün saat 11.15 sıralarında Midyat ilçe merkezi Bahçelievler Mahallesi Nusaybin Caddesi üzerinde bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen bombalı araçlı saldırıda 1'i hamile 2 kadın polis ile 2 vatandaş şehit düştü, 37 kişi yaralandı.

OLAY YERİNE GİDEN HDP'Lİ TAN'A VATANDAŞTAN TEPKİ

PKK'lıların düzenlediği saldırının ardından ilçeye giden HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, olay yerinde inceleme yaptığı sırada bir grubun tepkisiyle karşılaştı. Öfkeli kalabalık, Tan'a, "Bunlar hep sizin yüzünüzden oldu. Biz sizi sorunu çözmek için gönderdik, daha çok insan ölsün diye değil. Allah PKK'ya destek verenin belasını versin" diyerek yuhaladılar.

ARACINA BİNİP BÖLGEDEN UZAKLAŞIRKEN, VATANDAŞLAR ARACINI TEKMELEDİ

Tepkiler üzerine Altan Tan, arabasına binerek bölgeden uzaklaşırken, bazı kişilerin araca tekme attığı görüldü. Tan, daha sonra bölgeden uzaklaştı.

3 GAZETECİ YARALANDI

Bu arada Midyat'ta Emniyet Müdürlüğü'ne düzenlenen saldırıyı takip etmek üzere Diyarbakır'dan ilçeye giden gazeteciler, olay yerinde görüntü ve fotoğraf alırken bir grubun saldırısına uğradı. Çeşitli ajanslara çalışan Mahmut Bozarslan, Sertaç Kayar ile Hatice Kamer, öfkeli grubun tekme tokatlı saldırısında yaralandı. Yaralı gazeteciler Midyat Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

Bu arada saldırıya uğrayan Emniyet Müdürlüğü binası önünde toplanan bir grup, görüntü ve fotoğraf almak isteyen gazetecilere sert tepki gösterip, çalışmalarını engelledi. Sözlü ve fiziki tepkilere uğrayan gazeteciler bölgeden ayrılmak zorunda kaldı.



Midyat\'a Giden HDP\'li Altan Tan\'a Vatandaştan Tepki! Bölgeyi Terk Etti

Son Dakika Güncel Midyat'a Giden HDP'li Altan Tan'a Vatandaştan Tepki! Bölgeyi Terk Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • 1356: UTANACAK YÜZ VAR MI BİR BAKIN ŞUNA 3 0 Yanıtla
  • 44: Chp cikip kinamali bu olayi.cok ayip 1 2 Yanıtla
  • vatan sever: seninin gibi kürdün de ulan dızo nere vermek istersen ona ver ama bu memleketten defol dızoooo 0 0 Yanıtla

Advertisement