Mickey ve Dostları Türk Turizminin Hizmetinde - Son Dakika
Güncel

Mickey ve Dostları Türk Turizminin Hizmetinde

Mickey ve Dostları Türk Turizminin Hizmetinde

Disney Live Mickey'nin Müzik Festivali, Antalya'da başladı.dünyanın en sevilen çocuk ve aile gösterilerinden biri olan Disney Live! Mickey'nin Müzik Festivali, muhteşem bir açılış töreniyle Antalyalılarla buluştu.

23.04.2013 10:08

Disney Live Mickey'nin Müzik Festivali, Antalya'da başladı.

Rixos Otel sponsorluğunda kısa bir süre için Türkçe sahnelenecek olan

dünyanın en sevilen çocuk ve aile gösterilerinden biri olan Disney Live! Mickey'nin Müzik Festivali, muhteşem bir açılış töreniyle Antalyalılarla buluştu.

Konyaaltı'ndaki Antalya Akvaryum'un yanında bulunan alanda kurulan ve yaklaşık 1100 kişilik özel Disney Live çadırına limuzinle gelen Disney'in efsane karakterleri Mickey, Minnie, kırmızı halı üzerinden yürüyerek gösterinin yapılacağı salona geçti. Mickey ve Minie'yi Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, ICT İcra Kurulu Başkanı Kemal Gürkaynak, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika'dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Horacio Renna, The Walt Disney Company Türkiye, Yunanistan ve Kıbrıs Ülke Müdürü Sinan Ceylan ve Feld Entertainment karşıladı. Eylül ayının sonuna kadar kalacak olan gösteri,

kısa bir süre için Antalyalılara özel Türkçe ve sonrasında yabancı turistler için İngilizce ve Rusça sahnelenecek.

Gösterinin ana sponsoru Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Antalya'nın çok önemli bir turizm destinasyonu olması için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek "Antalya'da turizm çeşitlendirmesine duyarlı bir grubuz. Sadece otel yatırımı değil, onun dışında eğitim ve eğlence gibi konularla da çok ilgiliyiz" dedi. Antalya'nın aileler için de önemli bir turizm merkezi olduğuna dikkat çeken Tamince, şunları söyledi: "Turistlerin otellerden çıkmıyor olması hepimizin ortak eleştirisi. Eminim

bu tip organizasyonlar Antalya'ya gelip kalan çocuklar için çok önemli olacaktır. Bundan sonra Antalya'ya gelen misafirlerimize dünyaca bilinen gösteriler sunmuş olacağız.

Biz biliyoruz ki, aileleri yönlendiren çocuklarıdır. Antalya çocuklara duyarlı bir turizm merkezi ve aileler Antalya'ya çocuklarıyla çok fazla seyahat ediyor. Geç kalınmış bir teşebbüs olarak düşünülebilir ama devamı gelecek." Konuşmasında basın mensuplarının turizm sezonunun açılmasına ilişkin sorularına da cevap veren Tamince, ilk verilerin sezonun iyi geçeceği yönünde olduğunu

ve Türkiye'nin özellikle dış dünya ile olan ilişkileri ve politikalırına paralel çok önemli rezervasyonların olduğunu ifade eti.

Tamince, 2013 yılının parlak bir yıl olacağını ümit ettiğini sözlerine ekledi.

ICT İcra Kurulu Başkanı Kemal Gürkaynak ise şu an bir hayalini gerçekleştirdiğini belirterek yoğun ilgiden memnuniyetini ifade etti.

Gürkaynak, "1928 yılında ortaya çıkmış dünyada en fazla bilinen iki karakterini bir şov içinde getirmek büyük bir hayaldi. Bunu gerçekleştirmiş olmaktan mutluyuz" dedi.

İstanbul Çocuk Tiyatrosu (ICT) tarafından Türkiye'nin çeşitli illerinde sahnelenen gösteride Mickey Mouse ve arkadaşları Minnie, Donald ile Goofy, "Küçük Deniz Kızı", "Alaaddin" ve Disney/ Pixar'dan Oyuncak Hikayesi'nin yıldızlarının da aralarında bulunduğu 25'ten fazla Disney kahramanı sahnede sihirli bir dünya oluşturacak. En sevilen Disney filmlerinden bölümlerinin yanı sıra çeşitli sürprizlerin de olacağı gösteri boyunca Disney kahramanları Beyonce, Black Eyed Peas, Baha Men gibi yabancı sanatçıların yanı sıra bir Sezen Aksu klasiği olan Kenan Doğulu'nun seslendirdiği "Çakkıdı" parçasıyla da doyasıya dans edecekler. Gösteri Eylül ayı sonuna kadar Antalya'da kalacak.

GÖSTERİNİN KONUSU

Tüm aileye yönelik müzikal festivalde Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald ve Goofy'nin konserleri ve hip hop, swing, pop, reggae, rock, country ve başka pekçok tarzdan esinlenen müzikaller bulunuyor. Müzik festivalinde Prenses Ariel, Sebastian, Ursula; Prenses Jasmine, Aladdin, Cin, Woody, Buzz Lightyear ve Jessie'nin de aralarında bulunduğu 25'den fazla Disney karakteri rol alıyor. Disney Live! Mickey'nin Müzik Festivali, çocuklara aileleri ile birlikte hayat boyu unutmayacakları eğlenceli anılar sunuyor. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mickey ve Dostları Türk Turizminin Hizmetinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement