Micheal Jackson Ruhu Forum İstanbul'da Yaşayacak! - Son Dakika
Güncel

Micheal Jackson Ruhu Forum İstanbul'da Yaşayacak!

Micheal Jackson Ruhu Forum İstanbul\'da Yaşayacak!

Thrill The World için geri sayım başladı

21.10.2010 19:08  Güncelleme: 19:09

Thrill The World için geri sayım başladı

Ines Markeljevic tarafından başlatılan dünyanın en büyük eş zamanlı dans organizasyonu "Thrill The World"ün Türkiye ayağı, bu yıl Forum İstanbul'da yapılacak. Pop müziğin efsanevi ismi Michael Jackson hayranları, dünyanın çeşitli ülkelerindeki insanlarla birlikte 23 Ekim Cumartesi günü öğleden sonra 2'de ve gece yarısı 2'de olmak üzere 12 saat arayla iki kere dans ederek dünya rekoruna ortak olmaya çalışacaklar.

Geçtiğimiz yıl dünyada üçüncüsü ve Türkiye'de ilki düzenlenen dünyanın en büyük eş zamanlı dans organizasyonu Thrill The Word ile dünyanın çeşitli ülkelerinde farklı dili konuşan insanlar, bu yıl da aynı gün ve aynı saatte popun efsanevi kralı Michael Jackson için dans edecekler.

Türkiye ayağının Forum İstanbul'da gerçekleştirileceği etkinlikte Michael Jackson hayranları 23 Ekim 2010 Cumartesi günü öğleden sonra 2'de ve gece yarısı 2'de olmak üzere 12 saat arayla iki kez ünlü "Thriller" şarkısıyla muhteşem bir dans gösterisi gerçekleştirecekler.

Michael Jackson hayranlarının tek yürek olup aynı coşku ve heyecanı yaşayacakları Thrill The World etkinliğine katılmak isteyenler 23 Ekim tarihine kadar her gün 16.00-20.00 saatleri arasında Forum İstanbul büyük meydanda gerçekleştirilecek tanıtım gösterilerini izleyebilir, www.thrilltheworldistanbul.com adresinde yayınlanan formu doldurarak Cihangir Depo Cafe'de devam eden çalışmalara katılabilirler.

Geçtiğimiz yıl 32 ülkede, 22.923 dansçı "Thriller" şarkısı eşliğinde aynı anda dans ederek dünya rekoru kırmıştı. Geçen yıl Türkiye'de gerçekleştirilen etkinliğe toplam 214 amatör ve profesyonel dansçı katılmıştı. Bu yıl da etkinliğe 1000 kişinin katılması hedefleniyor.

2006 yılından bu yana her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Thrill The World etkinliğinde dünya genelinde 32 ülkede 278 organizasyon yapıldı. 80 yerel sosyal sorumluluk projesine, toplamda 85.000 Dolar'dan fazla maddi destek sağlandı. Geçtiğimiz yıl Türkiye'de gerçekleşen etkinlikle ÇYDD ve Baba Beni Okula Gönder Kampanyası'na destek olundu. Bu yıl gerçekleşecek etkinlikten sağlanacak gelir TEGV'e bağışlanacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Micheal Jackson Ruhu Forum İstanbul'da Yaşayacak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement