MH370 Kazasının 10. Yıldönümünde Aileler Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

MH370 Kazasının 10. Yıldönümünde Aileler Bir Araya Geldi

MH370 Kazasının 10. Yıldönümünde Aileler Bir Araya Geldi

Malezya Havayolları'na ait MH370 sefer sayılı uçakta bulunan yolcuların aileleri, uçağın kayboluşunun 10. yıldönümünde bir araya geldi. Ulaştırma Bakanı Anthony Loke Siew Fook'un da katıldığı anma töreninde, kazada hayatını kaybedenlerin yakınları tarafından yapılan konuşmalar, sunumlar ve şiir dinletileri ile olayın yıldönümü anıldı. Fook, olayın aydınlatılması için çabaların devam ettiğini belirtti. MH370 sefer sayılı uçak, içindeki 239 kişiyle birlikte 8 Mart 2014 tarihinde kaybolmuştu.

04.03.2024 11:24  Güncelleme: 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KUALA LUMPUR, 4 Mart (Xinhua) -- Malezya Havayolları'na ait MH370 sefer sayılı uçakta bulunan yolcuların aileleri Pazar günü, uçağın kayboluşunun 10. yıldönümünde bir araya geldi.

Ulaştırma Bakanı Anthony Loke Siew Fook'un da katıldığı anma töreninde, kazada hayatını kaybedenlerin yakınları tarafından yapılan konuşmalar, sunumlar ve şiir dinletileri ile olayın yıldönümü anıldı.

Bakan törende yaptığı konuşmada, "Yürek parçalayıcı trajedinin 10. yıldönümü yaklaşırken, kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarının on yıldır yaşadıkları keder ve gösterdikleri metaneti acıyla anıyoruz" dedi.

Fook, olayın aydınlatılması için çabaların devam ettiğini belirtti.

Malezya Havayolları'na ait MH370 sefer sayılı uçak, içindeki 239 kişiyle birlikte 8 Mart 2014 tarihinde kaybolmuştu. Malezya'daki Kuala Lumpur Uluslararası Havalimanı'ndan kalkan Boeing 777 tipi uçak, Çin'deki Beijing Başkent Uluslararası Havalimanı'na gitmekteydi.

Kaynak: Xinhua

Son Dakika Güncel MH370 Kazasının 10. Yıldönümünde Aileler Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement