Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan Başkanlığında Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi - Son Dakika
Güncel

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan Başkanlığında Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan Başkanlığında Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan başkanlığında yapılan güvenlik ve asayiş koordinasyon toplantısında, güvenlik ve asayiş konularındaki faaliyetler ele alındı. Toplantıya, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Oğuz Bavbek ve Akdeniz Garnizon ve Bölge Komutan Vekili Deniz Albay Şevket Tarhan Şenol da katıldı. Valilikte düzenlenen toplantıda, kamu kurumlarında yürütülen hizmetler ile proje ve yatırımlar da değerlendirildi.

11.07.2023 11:08

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan başkanlığında güvenlik ve asayiş koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Valilikte düzenlenen toplantıda, güvenlik ve asayiş konularındaki faaliyetler ele alındı.

Vali yardımcıları ve kaymakamların da bulunduğu toplantıda, kamu kurumlarında yürütülen hizmetler ile proje ve yatırımlar değerlendirildi.

Toplantıya, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Oğuz Bavbek ve Akdeniz Garnizon ve Bölge Komutan Vekili Deniz Albay Şevket Tarhan Şenol da katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan Başkanlığında Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement