Mersin 'İsyan ' Dedi Fenomen Oldu - Son Dakika
Güncel

Mersin 'İsyan ' Dedi Fenomen Oldu

Mersin \'İsyan \' Dedi Fenomen Oldu

Mersin'de yaşayan Ahmet Parlak, kendine has yorumu ile söylediği 'İsyan' parçasıyla internet fenomeni oldu.

02.12.2015 13:03

Mersin'de yaşayan Ahmet Parlak, kendine has yorumu ile söylediği 'İsyan' parçasıyla internet fenomeni oldu. Merkez Yenişehir İlçesi'nde içkili restoran işletmeciliği yapan Ahmet Parlak'ın hayatı, özel bir televizyonda yayınlanan yarışma programının jürisi Gökhan Gökoğuz'un bir video yayınlaması ile değişti. 1 yıl önce arkadaş ortamında, sanatçı Halil Sezai'nin 'İsyan' isimli parçasını seslendiren Parlak'ın performansı, amatör video ile kaydedilerek video paylaşım sitesine yüklendi. Tesadüf eseri videoyu izleyen ünlü sanatçı Gökhan Gökoğuz, yarışma programında Parlak'ı överek videoyu yayınlattı. Videoda hayranlık uyandıran Parlak'ın performansı ve doğallığı, tüm salonu ayağa kaldırdı.

Programın yayınlanmasının ardından internette paylaşım rekorları kıran Parlak, biranda sosyal medya fenomeni haline geldi. Bunun üzerine Acun Ilıcalı tarafından programa davet edilen Parlak, sahnede canlı olarak seslendirdiği parça ile başta jüri üyeleri olmak üzere Türkiye'yi kendine hayran bıraktı. Yaşananlar karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Parlak, "Kendimi televizyonda göreceğimi hiç düşünmemiştim. Çok mutlu oldum, gurur verici. O Ses Türkiye sahnesine çıkıp şarkı söyledim. Daha önce yaşamadığım bir duyguydu. Yarışmacı olarak değil de konuk olarak çağırılmamın verdiği rahatlık vardı biraz. Atmosfer çok güzel ama o kadar ünlüyü biran karşımda görünce, daha önce yaşamadığım bir heyecan yaşadım. Benim için çok güzeldi" dedi.

Programın yayınlanmasının ardından sokakta rahat yürüyemez duruma gelen ve hergün yüzlerce hayranıyla fotoğraf çektiren Parlak, "Hayatımda değişimler oldu. Hoşuma giden yanları da gitmeyen yanları da. Ama bu durum işimiz için iyi olacak. Profesyonel olarak müzik dünyasına girip girmeyeceğimi düşünmedim daha. Henüz kendime gelemedim. İlgiden çok memnunum. Özellikle iş yerimiz, haftaiçi olmasına rağmen tıka basa doluydu. Ekranlara çıkmanın etkisi oldu. Acun beye ve Gökhan abiye çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Doğallığı ve kendine has üslubu ile fark yaratan Parlak, kendisini dinlemek için gelen misafirleri sahibi olduğu ocakbaşında ağırlıyor. Çevre illerden gelerek Parlak'ı sahnede izleyen hayranları, seslendirilen parçalara da eşlik ediyor. Yarışma programının ardından tıka basa dolan mekanda yer bulabilmek için erken saatlerde rezervasyon yaptıran konuklar, gecenin geç saatlerine kadar süren eğlencenin ardından, Parlak ile fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarışıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin 'İsyan ' Dedi Fenomen Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement