Mersin Emniyet Müdürü Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Mersin Emniyet Müdürü Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gümüşhane'de geçirdiği kalp krizinin ardından yaşamını yitiren Emniyet Müdür Yardımcısı Bülent Pehlivan, memleketi Mersin'de son yolculuğuna uğurlandı.

12.04.2019 18:31

Gümüşhane'de geçirdiği kalp krizinin ardından yaşamını yitiren Emniyet Müdür Yardımcısı Bülent Pehlivan, memleketi Mersin'de son yolculuğuna uğurlandı. 2 çocuk babası Emniyet Müdür Yardımcısı Bülent Pehlivan (49) için Muğdat Camii'nde tören düzenlendi. Törene Vali Ali İhsan Su, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akdeniz Bölge Sahil Güvenlik Komutanı Albay Oğuz Bavbek, Gümüşhane Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş, Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ile Pehlivan'ın eşi Nilhan Pehlivan, kızları Özge ve Gamze Pehlivan katıldı.

Güçlükle ayakta duran eşi Nilhan Pehlivan, sık sık tabut sarılarak gözyaşları döktüğü törende kılınan cenaze namazının ardından Bülent Pehlivan'ın tabutu tören kıtası tarafından cenaze aracına kadar omuzlarda taşındı. Cenaze daha sonra Mezitli Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Mersin Emniyet Müdürü Son Yolculuğuna Uğurlandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin Emniyet Müdürü Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement