Meclis Üyesini Tornavida İle Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Meclis Üyesini Tornavida İle Öldürdü

Meclis Üyesini Tornavida İle Öldürdü

Bolu'da yaralı olarak bulunan CHP'li İl Genel Meclis Üyesi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

17.08.2012 03:33  Güncelleme: 04:46

Bolu'da otomobilinin içinde yaralı olarak bulunan CHP'li İl Genel Meclis Üyesi Sebahattin Öztürk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

TORNAVİDA İLE ÖLDÜRÜLDÜ

Edinilen bilgiye göre, evinde iftar verdikten sonra kendine ait otomobille teravih namazına giden Sabahattin Öztürk, Sağlık Mahallesi Muhtarlığı'nın hemen önünde aracına yaklaşan zanlı Arif T. isimli bir şahıs sol kolunun altından tornavida soktu. Bir anda ne olduğunu anlayamayan CHP'li İl Genel Meclis Üyesi'ne ilk yardımı yoldan geçen 4 kişi yaptı. Acı içinde kalan Öztürk'e olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri müdahale etti.

Köroğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan il genel meclis üyesi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ve çok sayıda partili hastaneye gelerek Başhekim Hüseyin İka'dan bilgi aldı. Sabahattin Öztürk'ün ailesi hastane önünde sinir krizleri geçirdi. Polis ekipleri Arif T.'yi gözaltına aldı. Öztürk'ün otomobili incelenmek üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

İddiaya göre, Sabahattin Öztürk, katil zanlısı olan Arif T. ve ailesine işsiz olduğu için yardım ediyordu. Öztürk, kahvehanede gördüğü katil zanlısına kahvehanede vakit geçireceğine çalışması yönünde telkinlerde bulunduğu, şahsın ise buna karşılık Öztürk'le tartıştığı ve tartışmanın büyümesi sonucu yumruklaştıkları öğrenildi. Bu tartışmanın ardından kahvehaneden ayrılan Sabahattin Öztürk'ü aracına bininceye kadar takip eden Arif T. tornavidayı Öztürk'e sokup çıkardıktan sonra oradan kaçtığı öğrenildi. Polis tarafından evinde yakalanan Arif T. cinayeti itiraf ederken olayda kullanılan tornavida da ele geçirildi.

Öztürk'ün cesedi, otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, polis ekiplerinin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Meclis Üyesini Tornavida İle Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement