MATSO Yönetimi, Başkan Türel'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

MATSO Yönetimi, Başkan Türel'i Ziyaret Etti

MATSO Yönetimi, Başkan Türel\'i Ziyaret Etti

MATSO Yönetimi, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i Makamında Ziyaret Etti

27.05.2014 13:28  Güncelleme: 13:22

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) yönetim kurulu üyeleri 30 Mart yerel seçimlerinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Menderes Türel'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Ziyarete, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Meclis Başkanı Kerim Erdem ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. MATSO heyetini makamında kabul eden Türel'e Başkan Boztaş, çiçek ve Manavgat ürünlerinden oluşan bir hediye paketi takdim etti.

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Türel'e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak görevinde başarılar diledi. Türel'e MATSO'nun faaliyetleri ve ilçe ekonomisine ilişkin bilgiler veren Boztaş, Manavgat Organize Sanayi Bölgesi ile yapılan çalışmalarda gelinen son noktayı anlattı.

Oymapınar Alternatif Turizm Bölgesi'ne değinen Başkan Boztaş, 2005 yılında alternatif turizm alanı ilan edilen bölgenin 2008 yılında 1/25000 ölçekli çevre düzeni planın yapıldığını, bölgenin alt ölçeklerinin bir an önce yapılarak turizmciye açılması gerektiğini kaydetti.

Türel ise ziyaretlerinden dolayı MATSO heyetine teşekkür ederek ziyaretin kendilerini onurlandırdığını söyledi. MATSO'nun çalışmalarını yakından takip ettiklerini İfade eden Türel, ilçe ile ilgili çalışmalarda her zaman fikir alışverişinde bulunarak çalışmalara destek olacaklarını belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel MATSO Yönetimi, Başkan Türel'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement