Masumlar Apartmanı 36. bölüm ön izleme! Masumlar Apartmanı 35. (SON) bölüm full izle! - Son Dakika
Güncel

Masumlar Apartmanı 36. bölüm ön izleme! Masumlar Apartmanı 35. (SON) bölüm full izle!

Masumlar Apartmanı 36. bölüm ön izleme! Masumlar Apartmanı 35. (SON) bölüm full izle!

Masumlar Apartmanı 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu Masumlar Apartmanı dizisinin 35. bölümü ardından araştırılmaya başladı. TRT'de yayınlanan Masumlar Apartmanı 36. bölüm ön izleme izle! Masumlar Apartmanı son bölüm özeti! Masumlar Apartmanı yeni bölümde neler olacak? TRT Masumlar Apartmanı 35. bölüm izle, son (35) bölüm full izle!

01.06.2021 16:25  Güncelleme: 16:59

Masumlar Apartmanı 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu Masumlar Apartmanı dizisinin 35. bölümü ardından araştırılmaya başladı. TRT'de yayınlanan Masumlar Apartmanı 36. bölüm ön izlemeizle! Masumlar Apartmanı son bölüm özeti! Masumlar Apartmanı yeni bölümde neler olacak? TRT Masumlar Apartmanı 35. bölüm izle, son (35) bölüm full izle!

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜM ÖZETİ

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Masumlar Apartmanı, çarpıcı öyküsüyle yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Yeni bölümü merakla ve heyecanla beklenen "Masumlar Apartmanı" nda bu hafta neler olacak.

Safiye, öğrendiği gerçeği daha hazmedememişken bir yandan da Han'ı ne kadar tanıdığını sorgulamaya başlar. Han, ablasına kendini nasıl açıklayacağını düşünürken, yardım etmesini beklediği son kişi ona yol gösterir. İnci'yi terapiyi bırakmaktan başka çaresi olmadığına ikna etmek içinse başka bir planı vardır. Esat, Han ve İnci'nin yardımlarıyla Gülben'e büyük bir sürpriz planlar. Ege'nin evlilik teklifinin sınıfta duyulması Neriman'ın başını derde sokar. Naci'yi tedaviye bir türlü ikna edemeyen Safiye ise büyük bir risk alarak elindeki son kozu kullanır.

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜM-İZLE

MASUMLAR APARTMANI 36. BÖLÜM ÖN İZLEME

Son Dakika Güncel Masumlar Apartmanı 36. bölüm ön izleme! Masumlar Apartmanı 35. (SON) bölüm full izle! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement