Mastöb Kongresi'nde Seçim Gerginliği - Son Dakika
Güncel

Mastöb Kongresi'nde Seçim Gerginliği

Mastöb Kongresi\'nde Seçim Gerginliği

Malatya Sivil toplum Örgütleri Birliği'nin (MASTÖB) Genel Kurulu'nda AK Parti Malatya Milletvekilleri Ömer Faruk Öz ile MASTÖB Kurucu Başkanı Ahmet Karaaslan arasında kısa süreli tartışma yaşandı.

07.10.2012 18:32

Malatya Sivil toplum Örgütleri Birliği'nin (MASTÖB) Genel Kurulu'nda AK Parti Malatya Milletvekilleri Ömer Faruk Öz ile MASTÖB Kurucu Başkanı Ahmet Karaaslan arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Tartışmalı geçen kongrede MASTÖB Başkanlığı'na Bekir Alyüz seçildi.

Malatya Sivil toplum Örgütleri Birliğinin (MASTÖB) Genel Kurulu, Holiday İnn Otel'de gerçekleştirildi. Kongreye AK Parti Malatya Milletvekilleri Ömer Faruk Öz, Cemal Akın, CHP İstanbul Milletvekili Mevlüt Arslanoğlu, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Çetinkaya, MASTÖB Kurucu Başkanı Ahmet Karaaslan, eski Genel Başkan Celal Karahan ve yönetim kurulu üyesi Avukat Fehmi İlhan ve MASTÖB üyeleri katıldı. Kongre şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başladı. MASTÖB Kurucu Başkanı Ahmet Karaaslan'ın konuşması esnasında AK Parti Malatya Milletvekilli Ömer Faruk Öz ile kısa süreli sözlü tartışma yaşandı. Ancak aralarında uzlaşan ikili daha sonra birbirleriyle tokalaştı. Kongrede yapılan açık oylamada MASTÖB Başkanlığı'na Bekir Alyüz seçildi.

MASTÖB Başkanlığı'na seçilen Bekir Alyüz, "MASTÖB 216 tane sivil toplum örgütünü yapmasıyla en büyük sivil toplum örgütüdür. En büyük sivil toplum örgütünün kongresindeyiz .birazdan seçime gideceğiz. Malatya sivil toplum örgütlerini amaçlarından birisi Malatya ve Malatyalılara hizmet vermektir. Siyasi olan kurum ve kuruluşlara Malatya'nın lehine faydasına olan işlerde baskıcı olmak. Onun içinde önümüzdeki günlerde çeşitli komisyonlar kurarak çalışmalarımızı yapacağız. MASTÖB bundan sonra daha güncel ve daha iyi bir şekilde yoluna devam edecektir" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mastöb Kongresi'nde Seçim Gerginliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement