Marmaris'te Sahte İçki İmalatçısı Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Marmaris'te Sahte İçki İmalatçısı Gözaltına Alındı

Marmaris\'te Sahte İçki İmalatçısı Gözaltına Alındı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde sahte içki imal ederek satışını yaptığı öne sürülen kişi gözaltına alındı. Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sahte içki zehirlenmesi şüphesiyle bir kişinin hayatını kaybetmesine yönelik tahkikatı sırasında sahte içki yapıp satan şüpheliye ulaştı. Yapılan çalışmalar ve takip neticesinde şüphelinin kimlik bilgileri ve adresi belirlendi. Operasyon düzenleyen ekiplerce Y.O. gözaltına alındı. Şüphelinin ikametinde yapılan aramada, 10 litre etil alkol, satışa hazır 21 pet şişe sahte içki ile 100 gram anason yağı ele geçirildi. 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında hakkında işlem başlatılan Y.O'nun, bir kişinin sahte içkiden zehirlenmesine ilişkin dosyaya şüpheli olarak eklendiği öğrenildi.

05.02.2024 20:45  Güncelleme: 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Marmaris ilçesinde sahte içki imal ederek satışını yaptığı öne sürülen kişi gözaltına alındı.

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sahte içki zehirlenmesi şüphesiyle bir kişinin hayatını kaybetmesine yönelik tahkikatı sırasında sahte içki yapıp satan şüpheliye ulaştı.

Yapılan çalışmalar ve takip neticesinde şüphelinin kimlik bilgileri ve adresi belirlendi.

Operasyon düzenleyen ekiplerce Y.O. gözaltına alındı.

Şüphelinin ikametinde yapılan aramada, 10 litre etil alkol, satışa hazır 21 pet şişe sahte içki ile 100 gram anason yağı ele geçirildi.

5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında hakkında işlem başlatılan Y.O'nun, bir kişinin sahte içkiden zehirlenmesine ilişkin dosyaya şüpheli olarak eklendiği öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Marmaris'te Sahte İçki İmalatçısı Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement