Manisalı Ata'sını Unutmadı - Son Dakika
Güncel

Manisalı Ata'sını Unutmadı

Manisalı Ata\'sını Unutmadı

MANİSA Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 5 bin Manisalıya üzerinde Atatürk resminin bulunduğu tişört hediye etti.

10.11.2012 15:55

Yediden yetmişe tüm vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Başkan Ergün'e teşekkür eden Manisalılar, tişörtleri gururla giyeceklerini söyledi.

Manisa Belediyesi tarafından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 74. ölüm yıldönümü dolayısıyla, üzerinde Ata'nın resminin bulunduğu tişört dağıtıldı. Manolya Meydanı'nda düzenlenen tişört dağıtımına başta Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere, Belediye Başkan Yardımcıları Nursel Ustamehmetoğlu, Funda Solak, Sedat Cesurol, Tamer Çipiloğlu ve Cem Çöllü katıldı. Vatandaşların uzun kuyruklar oluşturduğu dağıtımda vatandaşlar tişörtlerini Başkan Ergün'ün elinden aldı. Manisa Belediyesi'nin Ata'nın aramızdan ayrılışının yıldönümünde böyle anlamlı bir etkinliğe imza atmasından dolayı mutlu olduklarını söyleyen vatandaşlar, Başkan Ergün'e teşekkür ederek, tişörtleri gururla giyeceklerini ifade etti.

ÖZLEMLE ANIYORUZ

Mustafa Kemal Atatürk'ü özlemle andıklarını söyleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün de vatandaşların yoğun ilgisinden memnun olduklarını belirterek, "Yüreği Ulu Önder Atatürk sevgisi ile dolu Manisalıları böylesi anlamlı bir günde bir araya getirmekten dolayı mutluyuz. Aramızdan ayrılışının 74. yılında da hala onun düşünceleri, onun fikirleri ışığında geleceğe bakıyoruz. Türk evlatlarına miras bıraktığı bu güzel vatanımızı Atatürk sevgisine sahip çocuklar yetiştirerek daha da ileriye götüreceğiz. Manisa Belediyesi olarak bugün 5 bin tişört dağıtarak, sevgimizi bir kez daha ifade etmek istedik.

Vatandaşlarımızdan özellikle milli bayramlarımızda bu üzerinde Atatürk resmi bulunan tişörtleri giymelerini istiyoruz. Bu vesileyle, bizi biz yapan Ulu Önder Atatürk'ü bir kez daha sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Manisalı Ata'sını Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement