Manisa'da Arıtma Havuzu Faciası: 3 Ölü - Son Dakika
Güncel

Manisa'da Arıtma Havuzu Faciası: 3 Ölü

Arıtma tesisindeki havuza motoru tamir için inen biri mühendis üç kişi, içi su ve balçık çamur dolu havuza düşerek hayatlarını kaybetti.

26.06.2014 12:57  Güncelleme: 14:04

Manisa'da bugün saat 12.00 sıralarında Manisa Deri Organize Sanayi Sitesi Arıtma Tesisleri'nde tesisinde havuza motoru tamir için inen biri mühendis ikisi işçi üç kişi, 5 metrelik içi su ve balçık çamur dolu havuza düşerek hayatlarını kaybetti.

MOTORU TAMİR ETMEK İSTEDİ

Edinilen bilgiye göre olay, bugün saat 12.00 sıralarında Manisa Deri Organize Sanayi Sitesi Arıtma Tesisleri'nde meydana geldi. İddialara göre, Mühendis Muhammet Nurdelen ile işçiler İbrahim Dursun ve Satılmış Mercan, arıtma tesisi havuzlarında arızalanan motoru tamir etmek istedi.

DENGESİNİ KAYBEDİP HAVUZA DÜŞTÜ

Havuzun üzerine çıkan üç kişiden biri dengesini kaybederek içinde arıtma çamurunun bulunduğu havuza düştü. Diğer ikisi ise arkadaşlarını kurtarmak isterken aynı sonla karşılaştı. Üç kişi yaklaşık 5 metre derinliğindeki havuzun içinde kayboldu.

SU TAHLİYE EDİLDİ VE CESETLERE ULAŞILDI

Çevreden olayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine hemen Manisa İtfaiyesi ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, üç kişinin bulunduğu havuzdaki suyu tahliyeye başlarken, sırayla Nurdelen, Dursun ve Mercan'ın cesetlerine ulaşıldı. Bu sırada olayı haber alarak tesislere gelen ölenlerin yakınlarının feryatları yeri göğü inletti.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, ölenlerin cenazeleri savcılık incelemesinin ardından teslim edilecek.

Manisa\'da Arıtma Havuzu Faciası: 3 Ölü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Manisa'da Arıtma Havuzu Faciası: 3 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • allah ın kulu: allah rahmet eylesin arkadaşlara şu iş güvenliği ile ilgili konular arıtmalar için de uygulansa böyle ölümlü kazaların önüne geçilebilir heralde kömür madenlerindeki maskeler gibi arıtmalar içinde maskeler emniyet kemerleri çok önemli arıtmalar da çalışan personel madenciler kadar tehlikeli işler yapıyorlar ama onlarda seslerini duyuramıyorrrrrrrrrr 11 0 Yanıtla

Advertisement