Manisa Belediyesi'nde Bayramlaşma - Son Dakika
Güncel

Manisa Belediyesi'nde Bayramlaşma

Manisa Belediyesi\'nde Bayramlaşma

Mübarek Kurban Bayramı nedeniyle Manisa Belediyesi'nde bayramlaşma töreni düzenlendi.

12.10.2013 15:39

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, makamında belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, daire müdürleri ve belediye personeli ile bayramlaştı.

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün Kurban Bayramı nedeniyle başkan yardımcıları, meclis üyeleri, daire müdürleri ve belediye personeli ile makamında bayramlaştı. Başkan Ergün ilk olarak makamında Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Tamer Çipiloğlu, Funda Solak, Serpil Çakır, Taner İçöz, Türkan Taş Köroğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyesi Sezai Gürcan, Engin Kümüştekin, Mazlum Yüzgider, Süha Akyüz, Hüseyin Köroğlu, Hüseyin Alp, Ziya Elmalı, Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye Meclis Üyeleri Abdullah Ata, Nazif Sümer, İbrahim Karabulut, Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hasan Eryılmaz ve Koldere Belediye Başkanı Recep Serdar Yıldırım bayramlaştı. Başkan Yardımcıları ile birlikte meclis üyelerinin Mübarek Kurban Bayramı'nı kutlayan Başkan Ergün, "Kurban Bayramımız, vatanımıza, milletimize ve Manisa'mıza hayırlar getirsin. Bu güzel bayramda da sevginin, dostluğun ve kardeşliğin pekişmesini diliyorum" diye konuştu. Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Belediyesi Kreşi'nde eğitim gören minik öğrencilerle de bayramlaştı.

Daire Müdürleri ve Personelle Bayramlaştı

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, daha sonra daire müdürleri ve belediye personelini makamında kabul etti. Daire müdürleri ve personelle tek tek tokalaşan Başkan Ergün, aileleriyle güzel bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Manisa Belediyesi'nde Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement